Veliki godišnji horoskop za 2018: VAGA – astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

Veliki godišnji horoskop za 2018: VAGA – astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

22. studenoga 2017. 0 By Admin 1

ZDRAVLJE

Vaš nivo energije za 2018. godinu biće bi bio jednostavno izvrstan. U prvom tromesečju godine neće biti umora i drugih zdravstvenih problema. Vaše energetske rezerve biće dovoljne za duži period.

 

Oko početka drugog tromesečja, međutim, stvari počinju da se menjaju i morate više pažnje da obratite na zdravlje. Ali do tada će većina vaših glavnih zadataka već biti obavljena i već će biti i malo vremena za odmor.

 

Vaše mentalno zdravlje takođe treba podmlađivanje. Posljednji kvartal 2018. godine može se koristiti za poboljšanje vaših veština, hobija i slično, kako biste poboljšali svoj duh. Tada bi se i vaše moralno zdravlje puno poboljšalo što bi rezultiralo ukupnim blagostanjem.

 

 

PORODICA

Ove godine, vaša prava priroda mora biti dovedena u prvi plan kako biste održali dobro stanje u vašem porodičnom životu. Budite oprezni kada je u pitanju uticaj onih koji su oko vas. Neka vaše izražavanje bude suptilno i uverite se da vaše vrednosti imaju prioritet nad drugima. Ove godine komunikacije bi mogle biti na udaru u vašem porodičnom životu.

 

Održavajte svoju pažnju i dopustite da druženje postane norma za ukupnu sreću kod kuće. Slušajte svoju porodicu i pokušajte da napravite bolju ravnotežu kod kuće. Ne oklevajte da cenite dobra dela drugih kod kuće.

 

Ne razmišljajte o stvarima iz prošlosti, pustite ih i ne dozvolite da emocije prevladaju u porodici. Uopšteno govoreći, blagostanje i sreća su osigurani za Vage na domaćem frontu, mada se ne mogu isključiti periodični nesporazumi.

 

 

Izvor: Conoplja news

Stranice: 1 2 3