VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Raku pun džep, Strijelac na sedmom nebu, Jarac ima novu ljubav, Ovna očekuje putovanje

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Raku pun džep, Strijelac na sedmom nebu, Jarac ima novu ljubav, Ovna očekuje putovanje

22. studenoga 2017. 0 By Admin 1

VODENJAK

Tema: savjetuje se uzdržanost u svim aspektima života.

 

Ovog mjeseca naglasak će biti na razvoju karijere i ispunjavanju vaših ambicija. Ipak, planetarni utjecaji stvaraju mnoge kontradikcije u različitim aspektima života. Uslijed retrogradnog Merkura, morate uložiti dodatnu energiju kako bi održali ravnotežu između različitih životnih oblasti.

 

Pokušajte pronaći duhovnu vrijednost u svemu čime se budete bavili u prosincu. Materijalne i duhovne vrijednosti moraju biti u ravnoteži kako bi postigli uspjeh u životu. Iako izgleda teško, nije toliko komplicirano.

 

Karijera i širenje poslovanja bit će vrlo uspješno, a vaši kontakti će igrati glavnu ulogu u tome. Vaš naporan rad bit će priznat od strane vaših pretpostavljenih i bit ćete nagrađeni poboljšanjem statusa i zarade. Neptun i Uran vam na polju financija ovog mjeseca pružaju prosperitet. Novac vam dolazi zahvaljujući smjelim financijskim akcijama, ali uz unaprijed razmotren rizik.

 

Utjecaj Saturna na vaš ljubavni život izaziva određenu dozu opreza. Dozvolite ljubavi lagano da procvjeta. Ukoliko ste u braku, trudite se da razumijete svog partnera. Oni bez partnera, ovog mjeseca naići će na mnoštvo romantičnih prilika. Imate naklonost Venere da novac trošite na osobne stvari i ulažete u sebe.

 

Zdravlje je dobro, povedite računa o prehrani i fizičkoj aktivnosti.

 

RIBE

Tema: poslovni izgledi povoljni.

 

Problemi u oblasti karijere bit će u centru pažnje. Prilično ste u stanju da uravnotežite duhovne i materijalne probleme. Svoje ciljeve možete postići ukoliko imate dovoljno samopouzdanja i ako ste spremni za akciju. Nema potrebe da ovisite od drugima, već sami donesite odluke koje se vas tiču.

 

Napredovanje u karijeri ćete postići poboljšanjem svoje baze znanja. Moguća su poslovna putovanja. Sve dok se bavite humanitarnim aktivnostima i pomaganjem vaša karijera će napredovati. Ipak, suočit ćete se s raznim izazovima, što može utjecati na vaš nivo energije.

 

Financijska situacija je prilično delikatna. Potrebno je nešto više napora da zaradite novac u prosincu. Zahvaljujući svojoj intuiciji i donošenju ispravnih odluka, financije se mogu izrazito poboljšati. Dodatni priljev novca može se očekivati kroz određene bonuse, kao i zahvaljujući pojedinim članovima obitelji. Nakon 20. 12. vaši prijatelji i kontakti vam mogu pomoći da ostvarite financijsku sigurnost.

 

Retrogradni Merkur uzrokuje nepredvidljivost na polju ljubavi. U društvenom pogledu, možete doći u kontakt s vrlo utjecajnim ljudima.

 

Ukoliko nemate partnera, tražit ćete onog koji vam može pomoći u vašem profesionalnom razvoju.

 

Zdravlje će biti uzrok zabrinutosti do 21. 12.

 

 

IZVOR: alphapisces.org

Stranice: 1 2 3 4 5 6