BIK – mesečni horoskop za DECEMBAR: Buđenje strasti, avantura!

BIK – mesečni horoskop za DECEMBAR: Buđenje strasti, avantura!

23. studenoga 2017. 0 By Admin 1

bik

Posao:

Dragi Bikovi,
Vaš vladar, Venera, na samom početku decembra ulazi u znak Strelca, što ukazuje na potrebu da se pozabavite platnim prometom kako biste ostvarili materijalnu podršku za aktuelne poslovne projekte.

 

Mars istog dana pravi opoziciju sa Uranom i donosi vam neočekivane probleme sa kolegama na poslu, a ako ste na nekom položaju, nailazićete na nesuglasice sa podređenima. 6. decembra Merkur pravi konjunkciju sa Saturnom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Istog dana Mars pravi sekstil sa Saturnom.

 

Uspećete da zatvorite jednu važnu finansijsku konstrukciju, što će vam omogućiti da obezbedite finansije za početak novog projekta. Budite pažljivi 10. decembra kada Venera bude pravila kvadrat sa Neptunom jer ćete nailaziti na spletke i nepoštene radnje iza vaših leđa od strane nekih osoba koje će želeti da se okoriste na vašu štetu.

 

U drugoj polovini meseca Saturn i Sunce ulaze u znak Jarca i donose vam stabilnije poslovanje i dobre rezultate na polju dugoročnih poslova. Uspeh vas očekuje kroz veletrgovinu i investicione fondove. Na polju finansija će vam ovo biti jedan od težih meseci. Merkur koji vlada vašim poljem novca prolazi kroz znak Strelca gde je slab i u izgonu, a od 3. do 23. decembra će biti retrogradan.

 

To će usporavati obrt novca preko vašeg poslovnog računa. Vaši dužnici će kasniti sa uplatama, što će vas dovesti u nezgodnu poziciju da i vi dugujete svojim poveriocima. Veći deo novca ćete trebati da usmeravate u prioritetne projekte. Za jedan od tih projekata ćete dobiti odobrenje za neki vid subvencija ili kredita ali će vas to opteretiti finansijski.

 

Najbolje bi bilo da tokom decembra smanjite troškove i preusmerite tok niovca uglavnom na prioritetne poslove. Očekivana zarada će doći kasnije ako budete mudro postupali.

 

Nezaposleni Bikovi će otvoriti sebi vrata za ulazak u novi posao koji će u početku biti probli rad. Ako se dokažete, uspećete da dobijete posao za stalno.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3