DNEVNI HOROSKOP za 24. novembar: Ribe u ljubavnom iskušenju, Vaga ne kontroliše ljubomoru, Lava očekuju nezaboravni trenuci…

DNEVNI HOROSKOP za 24. novembar: Ribe u ljubavnom iskušenju, Vaga ne kontroliše ljubomoru, Lava očekuju nezaboravni trenuci…

23. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Danas je petak, i to poslednji u ovom mesecu. Po svemu sudeći trebalo bi da protekne mirno i opušteno, a znajući da nas čeka lagodan i vrlo prijatan vikend, time ćete još više uživati u današnjem danu. Jesen je čarobna i prepuna boja, te danas svakako nemojte da se zatvarate u kuće i stanove, već dozvolite sebi ugođaj u današnjem danu. Isplanirajte vikend do tančina. Merkur u Strelcu u trigonu sa RXUranom donosi mogućnosti za akciju, delanje, promene na bolje.

Prijatan dan vam želimo.

 

ovan

POSAO
Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se.

 

LJUBAV
Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lepe trenutke nebitnim sitnicama.

 

ZDRAVLJE
Počnite da se bavite sportom.

 

 

bik
POSAO
Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo delimičan uspeh. Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate.

 

LJUBAV
Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a više radite jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

blizanci

POSAO
Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost.

 

LJUBAV
Inertni ste i nedovoljno aktivni na tom planu. Krenite u akciju bez straha od promašaja. Okolnosti su na cašoj strani.

 

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4