DNEVNI HOROSKOP za 24. novembar: Sjajna prilika za Bika, Škorpiji stiže iznenađenje, Blizanci u ljubavnom konfliktu, Vagu će obradovati jedan susret…

DNEVNI HOROSKOP za 24. novembar: Sjajna prilika za Bika, Škorpiji stiže iznenađenje, Blizanci u ljubavnom konfliktu, Vagu će obradovati jedan susret…

23. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Ovan 21.3.- 20.4.

Vaš profesionalni nastup ima bitan uticaj na nečiju odluku ili na promenu uslova u novoj fazi poslovne saradnje. Važno je da prihvatite kompromis, kao početnu orijentaciju za dalji nastavak poslovnih dogovora.

 

Ispunite svoje porodične obaveze. Nema razloga da smišljate nove izgovore, koji mogu da Vas predstave u pogrešnom svetlu pred bliskom osobom. Nešto morate da odložite.

 

Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

 

 

Bik 21.4.-21.5.

Nivo poslovno-finansijskog uspeha zavisi od zajedničkog dogovora ili od nečijeg uticaja. Na Vama je da stvorite osnovne uslove ili da pokrenete glavnu inicijativu, a na nekom drugom da uspešno realizuje Vaše ideje.

 

U duhu svoje emotivne inspiracije planirajte romantičnu zabavu ili novi ljubavni susret. Prijaće Vam nečija pažnja i naklonost. Potrudite se da odgovorite na dobru priliku.

 

Sugestija: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

 

 

Blizanci 22.5.- 21.6.

Očekujete nečiji odgovor ili konkretnu informaciju o poslovno-finansijskoj saradnji. Medjutim, sve je obavijeno velom neizvesnosti i odlaganja. Budite promišljeni i upotrebite svoje diplomatske manire pred saradnicima.

 

Mogući su različiti konflikti ili nerazumevanje u ljubavnom odnosu. Voljena osoba, kao da nema previše tolerancije za Vaše ćudljivo ponašanje ili pogrešne odluke.

 

Sugestija: Važno je da izbegavate dodatno uzbudjenje i neke stresne situacije.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4