DNEVNI HOROSKOP za 24. novembar: Sjajna prilika za Bika, Škorpiji stiže iznenađenje, Blizanci u ljubavnom konfliktu, Vagu će obradovati jedan susret…

DNEVNI HOROSKOP za 24. novembar: Sjajna prilika za Bika, Škorpiji stiže iznenađenje, Blizanci u ljubavnom konfliktu, Vagu će obradovati jedan susret…

23. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Vaga 23.9. – 22.10.

Stalo Vam je da oprobate svoje sposobnosti u različitim poslovnim izazovima, ali pažljivo odmeravate povoljan trenutak za akciju. Potrebne su Vam pouzdane informacije i nečija podrška, pre nego što započnete svoju inicijativu.

 

Imate dobar predosećaj, tako da iznenadni susret sa jednom bliskom osobom doživljavate kao novi emotivni uzlet. Uživajte u novim radostima.

 

Sugestija: Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

 

 

Škorpija 23.10.- 22.11.

Potrebno je da povučete niz dobrih poteza, kako biste ostavili ozbiljan utisak na okolinu i opravdali svoju ulogu. Nema razloga da se kolebate oko poznatih pravila ili utvrdjenih interesa u zajedničkoj akciji.
Očekuje Vas prijatno iznenadjenje i gest pažnje sa nečije strane. Pokažite svoju iskrenu zahvalnost za sve ono što dobijate od nekih dragih osoba. Na kraju, dobro se dobrim vraća.
Sugestija: Sačuvajte optimizam i samopouzdanje u različitim situacijama.
Strelac 21.11.- 21.12.

Nema potrebe da se zanosite pogrešnim procenama o »velikom uspehu«, ambicije mogu da Vas zanesu na pogrešno rešenje. Realno odmerite lične mogucnosti i izbegavajte rizične kombinacije u poslovnoj saradnji.

 

Uporno pokušavate da ignorišete nečije prisustvo ili poruku. Hteli to ili ne, ipak ne možete da ostanete imuni ili ravnodušni na emotivne »varnice« koje Vas pogadjaju.

 

Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4