JARAC – mesečni horoskop za DECEMBAR: Stiže novac, moguća tajna veza!

JARAC – mesečni horoskop za DECEMBAR: Stiže novac, moguća tajna veza!

23. studenoga 2017. 0 By Admin 1

jarac

Posao:

Dragi Jarčevi,
Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere 1. decembra ulazi u znak Strelca i vaše polje komunikacija i saobraćaja. Bićete prilagodljivi u poslovnim pregovorima, pokazivaćete više ljubaznosti, a vaš stil će se dopasti vašim sagovornicima. To će vam pomoći da prevaziđete teškoće na ovom polju i postignete bolji uspeh od očekivanog.

 

Ono što će vam ometati pregovore jeste Merkur koji će od 3. do 20. decembra biti retrogradan. Prouzrokovaće kašnjenja, nesporazume u komunikaciji, zastoje u lokalnom saobraćaju, kao i kvarove na vozilima i uređajima za komunikaciju. Potrebno je da se rešite nepotrebnih papira i svega što vam predstavlja nepotrebni višak u radnom prostoru. 9. decembra Mars će ući u znak Škorpiona gde je snažan i u sedištu, a to je uhedno i vaše polje saradnika.

 

Poboljšaće i ojačati vašu saradnju. Uspećete da dobijete poziciju koordinatora u timskom radu. Saturn 20. decembra ulazi u vaš znak, gde je snažan i u sedištu, što će vas činiti odlučnim i sistemaztičnim u ličnim nastupima. Uspeh vas očekuje u oblasti trgovine i menadžmenta.

 

Vaše finansijsko stanje će krenuti boljim tokom i imaćete prilike da ostvarite dobitke. 6. decembra će Merkur praviti konjunkciju, a Mars sekstil sa Saturnom koji vlada vašim poljem novca. Potrudićete se da pokrenete rešavanje zaostalih finansijskih obaveza kao i naplatu zaostalih dugovanja koji drugi imaju prema vama.

 

Bićete u tome istrajni i efikasni. 21. decembra će Sunce praviti konjunkciju sa Saturnom, a dva dana kasnije i Venera. Donećete važne odluke u vezi dugoročnih finansijskih ulagan koje ćete početi da sprovodite u delo deo po deo, a koje će vam doneti očekivane dobitke. Ovu poslovnu godinu ćete dovršiti sa pozitivniom saldom na vašem računu i bićete zadovoljni učinjenim.

 

 

Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da dobiju uglavnom privremeni posao ali je potrebno da budu pažljivi jer neće sve funkcionisati onako kako se dogovore sa poslodavcem.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2