RAK – mesečni horoskop za DECEMBAR: Kraj meseca donosi sreću!

RAK – mesečni horoskop za DECEMBAR: Kraj meseca donosi sreću!

23. studenoga 2017. 0 By Admin 1

rak

Posao:

Dragi Rakovi,
Prvog dana u decembru Mars koji vlada vašim poljem posla pravi opoziciju sa Uranom koji se nalazi u vašem polju posla.Nailazićete na neočekivana neslaganja sa jednim poslovnim partnerom što bi moglo da dovede do iznenadnog raskida saradnje, a to bi se negativno odrazilo na vašu dobit krajem meseca. Pokušajte da napravite kompromis.

 

Merkur će biti retogradan od 3. do 20. decembra, a kako će prolaziti kroz vaše polje usluga, na tom polju ćete imati nesporazume, kašnjenja i sitne teškoće. Mars 9. decembra ulazi u znak Škorpiona gde je u sedištu i snažan. To će vam doneti više uspeha u svemu gde je potrebno da ispoljite svoju kreativnost.

 

Dobri rezultati vas očekuju ako se bavite oblastima zabave, estrade ili radom sa decom i mladima. U drugoj polovini meseca dovršićete u planiranom roku obaveze koje ste predvideli ili ugovorili. Bićete zapaženi na polju javnosti, gde ćete ostvariti stabilne pozicije zahvaljujući saradnji sa reklamnim agencijama. Vaši odnosi sa klijentima će biti poboljšani, čime ćete uspešno zaključiti ovu poslovnu godinu.

 

Na polju novca je potrebno da budete pažljivi 3. decembra kada će Sunce koje vlada vašim finansijama, praviti kvadrat sa Neptunom. Nećete umeti da jasno sagledate svoje mogućnosti i sposobnosti i bićete skloni da uđete u nesrazmeran rizik, što bi za posledicu moglo da vam nanese gubitke.

 

Neko će pokušati da vas izradi i da vam svoje usluge naplati više nego što vrede. Nakon 20. decembra će Saturn i Sunce da uđu u znak Jarca i u vaše polje platnog prometa. To će vam doneti povoljne mogućnosti da svoje finansije stabilizujete kroz saradnju sa preduzećima koja se bave građevinskom industrijom i trgovinom energetskim resursima. Ako ste ulagali u investicione fondove, bićete na dobitku.

 

Nezaposleni Rakovi bi trebali više da se potrude oko nalaženja novog posla. Najbolje mogućnosti će imati u oblasti usluga i u trgovačkim delatnostima.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3