RIBE- mesečni horoskop za DECEMBAR: Nova šansa za ljubav!

RIBE- mesečni horoskop za DECEMBAR: Nova šansa za ljubav!

23. studenoga 2017. 0 By Admin 1

ribe

Posao:

Drage Ribe,
Na samom početku meseca, 1. decembra, Venera ulazi u znak Strelca i vaše polje posla i karijere. Pristupaćete vašim radnim zadacima sa boljim osećajem za formu i sklad. Sa osobama sa kojima dolazite u kontak na poslu, bez obzira da li su to vaši klijenti, radne kolege, naređeni i podređeni, ispoljavaćete više predusretljivosti, ljubaznosti i umećete da se prilagođavate raznim situacijama i okolnostima.

 

Merkur će biti retrogradan u vašem polju posla od 3. do 20. decembra, što vas upozorava da obratite više pažnje na planiranje i organizaciju vaših radnih obaveza jer ćete na tom polju nailaziti na teškoće i zastoje. Retrogradni Merkur bi mogao dovesti do kašnjenja sa rokovima, a to bi se nepovoljno odrazilo na vaš uspeh i saldo na računu.

 

Zbog toga nemojte zanemariti ovo upozorenje i nastojte da se izborite sa teškoćama. Konjunkcija Merkura sa Venerom 15. decembra će vam otvoriti mogućnost za pokretanje novog projekta zakoji ćete sklopiti uspešan dogovor sa poslovnim partnerima. Poslovnu godinu ćete završiti uspešno, posebno na polju trgovine i komunikacija.

 

Mars koji vlada vašim poljem novca će 1. decembra praviti opoziciju sa Uranom, što će vam doneti neočekivane teškoće oko priliva novca, zbog iznenadnog raskida jednog ranijeg dogovora. Druga strana se neće pridržavati dogovorenog, a postoji mogućnost i pokušaja manipulacije, što može dovesti do gubitaka.

 

Nakon toga će Sunce praviti kvadrat sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju novca, što će vas primorati da preusmerite trenutne finansije u nabavku neophodnih sredstava za funkcionisanje tekućih poslova.Tek u drugoj polovini decembra ćete početi polako da se oporavljate finansijski i radnu godinu ćete završiti sa manjim minusom koji ćete vremenom moći da nadoknadite.

 

Nezaposlene Ribe će uspeti da se snađu na jednom privremenom poslu. Ne verujte mnogo obećanjima i pazite na novac jer bi plata mogla da vam kasni.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3