ŠKORPIJA – mesečni horoskop za DECEMBAR: Krajem meseca doživjet ćete najlepše ljubavne trenutke

ŠKORPIJA – mesečni horoskop za DECEMBAR: Krajem meseca doživjet ćete najlepše ljubavne trenutke

23. studenoga 2017. 0 By Admin 1

skorpija

Posao:

Dragi Škorpioni,
Na početku meseca, 3. decembra, Sunce koje vlada vašim poljem posla i karijere praviće kvadrat sa Neptunom. Bićete skloni da previše pridajete sopstvenoj važnosti, zbog čefga nećete jasno sagledavati svoje mogućnosti. To vas može činiti sklonim ulasku u rizike, pa biste mogli da se nađete na gubitku zbog jednog pogrešnog poteza i loše procene. 9. decembra će Mars, vaš vladar ući u svoj znak, u Škorpiona, gde je snažan i u sedištu.

 

To će pojačati vaše poslovne sposobnosti. Imaćete više uspeha ako zauzimate neki od izvršnih ili rukovodećih položaja u svom poslu. Umećete da druge pokrećete na akciju, bićete taktični i takmičarskog duha.

 

Postoji mogućnost unapređenja na osnovu ostvarenog uspeha. 13. decembra će Merkur praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem, što će vam omogućiti da pokrenete i na vreme dovršite sticajem okolnosti zaostale radne zadatke i pojedine projekte koje ste ranije stopirali. 21. decembra će Sunce praviti konjunkciju sa Saturnom i doneće vam priznanje za uspeh u jednom dugoročnom i velikom poslovnom projektu.

 

Kroz vaše polje finansija će tokom decembra prolaziti veći broj planeta, pa ćete biti u prilici da uvećate svoje prihode i da ostvarite uspeh u poslovima koji su povezani sa ekonomijom, bankarstvom, osiguranjem i investicionim fondovima. Već od 1. decembra će Venera ući u vaše polje novca i doneće vam bolji osećaj za platni promet i mogućnost dobitaka kroz trgovinu inostranom robom.

 

Nakon toga će Jupiter koji vlada vašim poljem novca praviti trigon sa Neptunom i doneće vam važne uvide u mogućnosti da kreativnim idejama poboljšate vašu zaradu i priliv finansija na vaš račun. Merkur će biti retrogradan u vašem polju novca od 3. do 20. decembra, pa ćete više pažnje obraćati na rešavanje zaostalih dugovanja.

 

Nezaposleni Škorpioni će biti motivisani da nađu novi posao i ulagaće u to više napora nego obično. Najviše šansi imaju u oblastima menadžmenta.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3