Ušli smo u vladavinu MOĆNOG STRIJELCA: Stiže vrijeme VELIKIH PROMJENA, iskoristite ga MUDRO

Ušli smo u vladavinu MOĆNOG STRIJELCA: Stiže vrijeme VELIKIH PROMJENA, iskoristite ga MUDRO

23. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Sunce je 22. studenog prešlo u znak Strijelca, dok se Jupiter u Škorpionu nalazi u trigonu s Neptunom, što budi optimizam i vjeru u bolje sutra.

 

Sada se tijekom studenog i prosinca mogu povoljno odvijati svi poslovi u vezi s inozemstvom i strancima, kao i svi oni vezani za kreativnost i inspiraciju, te za sve ono što je vezano za vjeru i duhovnost.

 

Značajna će u ovom periodu biti viša znanja, studiranje, te će na tim poljima biti više uspjeha. Širit će se sada naši životni i duhovni horizonti, a bit će i više interesa za spiritualno, ali i za okultno, jer je Jupiter u Škorpionu pa ćemo se okrenuti svemu onome što je daleko, udaljeno, neistraženo ili tajno. Duboka saznanja ili dublji uvidi su mogući.

 

Merkur je u ovom periodu i dalje u Strijelcu, te će se od 2. do 22. prosinca kretati retrogradno, što će da nam donijeti susrete s ljudima koji dolaze iz inozemstva, iz daleka, ili s rođacima koje nismo neko vrijeme vidjeli.

 

Vrijeme će biti i za obnavljanje nekih veza, kao i za obnavljanje nečega što smo ranije učili, čitali ili radili, i to iz više puta, uz ponavljanje, a posebno se to odnosi na komunikaciju, dogovore i slično.

 

Studenti i đaci će obnavljati ono što su ranije naučili, to će utvrđivati ili će popravljati ocjene.

 

Na putovanjima će biti kašnjenja i zastoja, uglavnom zbog vremena. Poledica i vlažnost zahtijevaju sada sporiju i oprezniju vožnju, jer su moguće greške.

 

Oprezno i s kupovinama zbog loše robe, posebno tehničkih stvari pa tako i kod kupovine automobila. Budite pažljivi kod kupovine mobilnih telefona, računala i sličnih aparata.

 

Venera će prijeći u Strijelca 1. prosinca, te će donijeti promjene vezane za ljubav. Moguće je da će doći do ljubavi na putovanju, s nekim tko je daleko ili može do ljubavne veze doći na fakultetu. Zbog ljubavi ili zabave će se više putovati, dok je Venera u Strijelcu.

 

Kao što će biti više vedrine i zabave, tako će biti i više otvorenih veza ili veza u kojima je značajna sloboda, ali i veza koje spajaju ljude samo na neko određeno vrijeme.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3