Ušli smo u vladavinu MOĆNOG STRIJELCA: Stiže vrijeme VELIKIH PROMJENA, iskoristite ga MUDRO

Ušli smo u vladavinu MOĆNOG STRIJELCA: Stiže vrijeme VELIKIH PROMJENA, iskoristite ga MUDRO

23. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Krajem studenog i početkom prosinca, Mars je u opoziciji s Uranom pa budite oprezni i ne ulazite u aktivnosti ili poslove vezane za rizik i neizvjesnost.

 

Također, izbjegavajte brzinu i budite oprezni u prometu. Avionski letovi sada mogu biti više rizični nego inače. Oprezni budite i ako radite neki posao vezan za struju. Naglost, eksplozivnost, nestrpljivost i netolerancija sada mogu dovesti do konflikta.

 

Mars ulazi u Škorpiona 9. prosinca, te će nastupiti period u kojem ćemo željeti uporno ići ka nekom cilju ili završetku nečega. Strasti će biti pojačane, a želje intenzivne. Neće biti odstupanja u ostvarenju nečeg što se naumi, bez obzira je li je riječ o dobru ili zlu.

 

Saturn prelazi u Jarca 19. prosinca, čime počinje jedan period kada će odgovornost i disciplina biti preduvjeti uspješnosti. Saturn će nam postaviti drugačije okvire i formu, koja će utjecati i na sve one koji se bave biznisom ili su na vlasti.

 

Izdržljivost i ustrajnost su nešto što će tada pomoći da se ostvari cilj. Kakve odgovornosti će vama tada Saturn donijeti, odnosno kakva ograničenja ili napredak, kroz zalaganje, iskustvo, trud i dobru organizaciju, ovisi od toga kroz koju kuću će vam prolaziti i kakve aspekte će praviti s vašim natalnim planetama.

 

Mlad Mjesec, pri kraju znaka Strijelca, bit će 18. prosinca. On donosi vrijeme novina koje će kod nekih značiti stvarno velike preokrete, koji otvaraju nove, za neke odlične, mogućnosti na poslu ili nekom drugom životnom planu, jer će se nalaziti u trigonu s Uranom.

 

Budite spremi za novine koje donosi ovaj mlad Mjesec, jer one donose osjećaj oslobođenja. Iako promjene ne moraju dugo potrajati, mogu vas u idućim danima pokrenuti i donijeti vam više dinamike, kretanja, te bavljenja rekreacijom ili sportom.

 

Bit će onih koji će i više putovati, družiti se, te ulaziti u nove poslove i aktivnosti u tim posljednjim danima boravka Sunca u Strijelcu. Sve što radite u ovom periodu činite sa što više optimizma i entuzijazma, kako bi se sve bolje i uspješnije odvijalo i time vodilo do ostvarenja.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3