Ušli smo u vladavinu MOĆNOG STRIJELCA: Stiže vrijeme VELIKIH PROMJENA, iskoristite ga MUDRO

Ušli smo u vladavinu MOĆNOG STRIJELCA: Stiže vrijeme VELIKIH PROMJENA, iskoristite ga MUDRO

23. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Jupiter u trigonu s Neptunom u Ribama, tada donosi mogućnost da se situacije promjene na bolje, a do kojih će u ovom periodu dolaziti posebno uz podršku ili novac drugih, ili pak kroz neke tajne poslove. Jupiter u Škorpionu izaziva želju za bogaćenjem, a u kontaktu s Neptunom donijet će nekima i povoljne prilike da to ostvare.

 

Venera u Strijelcu donosi novac, bilo kroz poslovanje sa strancima, bilo kroz poslove vezane za znak Strijelca, putovanja ili zimski turizam, kao i za sve vezano za ono što je u simbolici Strijelca, promet, izdavaštvo, više obrazovanje, bavljenje religijom, duhovnošću i slično.

 

Otvorenost i spontanost, osjećaj slobode i kretanja, mogu svima ovaj period učiniti lakšim. A ako ste i sami rođeni u znaku Strijelca onda odahnite, jer Saturn 19. prosinca konačno izlazi iz vašeg znaka.

 

Bit ćete u prilici da ovu zimu dočekate rasterećeni i u boljem, drugačijem raspoloženju, a na što će vas pripremiti Venera u vašem znaku. Ona će vam donijeti više ljubavi, radosti i dobitaka, od 1. i 25. prosinca, dok prolazi vašim znakom.

 

Sretan rođendan i sjajnih idućih godinu dana želim svim osobama rođenima u Strijelcu!

Svetlana Milenković-Filipović

Stranice: 1 2 3