LJUBAVNI horoskop za 2018. godinu: Za Ovna burno, Rak u emotvnoj krizi, Lavu sudbina vraća staru ljubav, a JEDAN znak će konačno SRESTI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

LJUBAVNI horoskop za 2018. godinu: Za Ovna burno, Rak u emotvnoj krizi, Lavu sudbina vraća staru ljubav, a JEDAN znak će konačno SRESTI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

24. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Pročitajte kakve ljubavne afere, zavrzlame, idile i susreti vas čekaju sledeće godine…

 

Ovan

Sve rođene u ovom znaku očekuje jedan poprilično uzbudljiv i turbulentan period, barem na ljubavnom planu. Naime, zvezde predviđaju da će 2018. godina za Ovnove biti period pun avantura i različlitih mogućnosti.

 

Ovo će posebno doći do izražaja u drugoj polovini godine, tačnije od avgusta, kada Jupiter ulazi u kuću ljubavi, a pogotovo od novembra kada je Venera u Škorpiji, što će doneti mnoge strastvene trenutke u vaše živote. Iako sve može početi kao letnja avantura, u 2018. godini biste na kraju mogli pronaći svoju pravu ljubav.

 

 

Bik

Rođeni u znaku Bika imaće zanimljivu godinu, koja će biti puna različitih mogućnosti kada je upoznavanje novih ljudi u pitanju, a pogotovo na ljubavnom planu – biće sva u znaku emocija i njihovih ispoljavanja.

 

Posebno obratite pažnju na oktobar i novembar, kada Venera ulazi u retrogradnu Škorpiju, što znači da će to bit idealan period za upoznavanje onog pravog. Mogući su i karmički susreti.

 

Takođe, možete biti skloni i nostalgiji.U svakom lsučaju, nemojte ustupati pred onim što vam Zvezde donose, već se slobodno prepustite osećanjima, jer sreća je na polju ljubavi na vašoj strani.

 

 

Blizanci

Za sve rođene u znaku Blizanaca predstojeća godina će biti domanantno u znaku zaljubljivanja, i to ne bilo kakvog već onog sudbinskog. Vrlo je verovatno da će to biti neko ko je već u vašem okruženju, i za koga niste ni primetili da gaji osećanja prema vama.

 

U svakom slučaju, učiniće da se osećate veoma posebno. Retrogradna Venera, koja će dominirati tokom 2018, učiniće ovu godinu idealnom za ostvarivanje stabilne ljubavne veze.

 

Osoba kojoj se dopadate će vam se udvarati na različite načine, zbog čega ćete se osećati vrlo poželjnim i atraktivnim. Ipak, nemojte se uobraziti, jer biste tako na kraju vi mogli biti na gubitku kada je zaljubljivanje u pitanju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4