Veliki godišnji horoskop za 2018: JARAC – astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

Veliki godišnji horoskop za 2018: JARAC – astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

24. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Konzervativan, zatvoren, razuman, pametan, oprezan i promišljen…

 

Jarac želi ravnopravnost. Pripadnici ovog znaka verni su i osetljivi. Vole usamljenost i ne umeju da iskažu svoja osećanja. Erotski potencijal, akumuliran u velikim količinama, ne umeju da iskoriste. Pouzdani su, racionalni, njihov ljubavni život određuju već čvrsto utvrđena pravila.

 

 

UOPŠTENO

Godina 2018. će skrenuti pažnju na skrivene talente i resurse kod Jarčeva. Planete će biti povoljne za vas da se razvijete i rastete u životu. Dobićete puno autoriteta i moći tokom naredne godine. Obasjaće vas osećaj radosti i sreće u životu. Dobrota je tu iza ugla, ali se praktične poteškoće ne mogu isključiti.

 

Vaša praktičnost će vam pomoći da izađete iz tih problema i uživate u svom profesionalnom i privatnom životu ove godine. Ovo bi mogla bila prilično uspešna godina za Jarčeve. Vi biste mogli dobro da prođete u karijeri i finansijskim aspektima svog života. Međutim, ovaj period traži naporan rad i posvećenost s vaše strane.

 

Tokom retrogradnog perioda Jupitera od marta do jula 2018. godine, u vašem životu bi došlo do mogućih kašnjenja i prepreka. Malo se pritajite i budite strpljivi u ovom periodu. Mogući su neki problemi u vezama, pa zbog toga pazite na svoju pozitivnu energiju kako bi prevladao mir u vašem ljubavnom životu ili braku.

 

Saturn će biti retrogradan između aprila i septembra ove godine. Iako bi tokom tog perioda moglo biti nekih prolaznih problema, stvari će izgledati bolje kada Saturn krene direktno. Jarčevi koji su sami mogli bi da pronađu istinsku ljubav i romansu u svojim životima. Međutim, oni koji su već u vezi ili oženjeni mogli bi biti u malim poteškoćama zahvaljujući retrogradnom Saturnu.

 

 

KARIJERA

Jarčevi će imati ogromne mogućnosti da se ove godine razvijaju u karijeri. Zaista, imaćete puno slobode da istražite svoje profesionalne mogućnosti, a takođe ćete dobiti i pomoć stručnjaka i kolega sa posla. Ali takođe, mogu postojati i okolnosti koje bi mogle dovesti do profesionalnih prepreka.

 

Ostanite mirni, radite naporno i budite skromni u odnosima na radnom mestu kako biste uspeli. Sredina godine ukazuje na neka odlaganja i prepreke u vašoj karijeri.

 

Ovog puta dajte najbolje od sebe i izaći ćete nepovređeni. Timski rad će se ove godine dobro isplatiti Jarčevima. Kraj godine daje mogućnosti za preseljenje ili promenu poslovnog kursa ako ste spremni na to. Vaša praktičnost i menadžerske veštine će vam pomoći ove godine da se popnete na još jedan stepenik na profesionalnoj lestvici.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3