Vladavina Strijelca – Horoskop za sve znakove: OVA 3 znaka očekuju velike promjene!

Vladavina Strijelca – Horoskop za sve znakove: OVA 3 znaka očekuju velike promjene!

24. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Lav (23.7 – 23.8)

Posao: Period koji nastupa dijeli se na dva dijela. Prvi period je do 1.12. i to je vrijeme u kojem neće sve biti po volji Lavovima. Do navedenog perioda, u skladu sa simbolikom planeta, nije dobro započinjati neke veće projekte, kao ni mijenjati posao ukoliko baš niste prinuđeni. Što će se događati, najviše ovisi o postavkama osobnih natala, pa su problemi izraženiji ukoliko je Venera natalno postavljena slabo. Potom nastupa drugi period od 1.12. koji nije mnogo povoljniji. Situacija nije sjajna, i dalje je Venera pod dominacijom Sunca, ali će nekim Lavovima biti lakše i izvjesnije započeti neke nove poduhvate.

 

Trebate imati u vidu da je tokom ovog perioda Merkur retrogradan, pa se može dogoditi da svi dogovori izgube fokus ili se preusmjere u nekom drugačijem pravcu. Možda su ta druga rješenja povoljnija, ali to ovisi isključivo o osobnom horoskopu. Ključni period je oko 15.12. kada Merkur i Venera ulaze u konjukciju, poslije koje se Venera odvaja od Merkura i donosi period kada je vrijeme za neku stabilniju odluku.

 

 

Ljubav: Saturn, vladar Vašeg sedmog polja, je pred promjenom. To će se dogoditi 20.12., ali i i do tada dosta bitnog se može dogoditi. Venera utječe na polje karijere, a kod nekih predstavnika znaka utjecat će i na privatni život. Prvi dio perioda, kada boravi u znaku Škorpiona, može donijeti nesklad unutar obitelji, jer Škorpion pokriva četvrto polje, koje u emotivnim odnosima predstavlja obiteljsku harmoniju. Kako je Venera pod sjenkom Sunca, može se dogoditi da neki predstavnici znaka ili njihovi partneri imaju ljubavnu aferu, koja može utjecati loše na postojeći odnos.

 

To je, međutim, kratkotrajan aspekt i posle 1.12., prelaskom Venere u Strijelca okolnosti se mijenjaju. Stalni odnosi će se učvrstiti. Od rečenog datuma Venera je u istom znaku sa Saturnom, vladarom sedmog polja, što donosi suočavanje ideja koje će dovesti do definiranja emocija. Interesantno je što Venera i Saturn nemaju neposredni kontakt, već Merkur koji se odvaja od Saturna dolazi do Venere kao posrednik.

 

Ovo je znak da najveći broj predstavnika znaka samo djelimično može postići cilj ili urediti odnos na način na koji bi željeli.

 

 

Zdravlje: Moguća je osjetljivost grla i sinusa zbog infekcija, kao i manji problemi s kičmom. Vodite računa da ne istegnete ligament na zglobu ruke/noge.

 

Djevica (23.8 – 22.9)

Posao: Period počinje spajanjem Merkura sa Saturnom u znaku Strijelca, koje traje do 7.12. kada Merkur retrogradnim hodom kreće ka Veneri. Najteži period prolaze oni koji se bave privatnim ili obiteljskim poslom, kao i oni koji se trenutno nalaze u procesu promjene prebivališta, odnosno kupoprodaje nekretnina. Merkur, nestabilan na svom putu od restriktivnog Saturna k Veneri, znak je da se zaplićete sve više u situaciju koju do kraja ne razumijete.

 

Sve do 15.12. kada se Merkur nađe u konjukciji s Venerom i kada krene njihovo odvajanje, nije dobro da donosite definitivne odluke. Informacije kojima raspolažete u najvećoj mjeri su pogrešne, ili ste ih vi loše interpretirali. Ovakvo kretanje Merkura je vrlo bitno jer utječe na sve odnose vezane za karijeru. Tek kada se Merkur udalji od Venere i kada Saturn ode iz istog znaka, od 20.12., možete uočiti sve ono što vam otežava situaciju, pravilno definirati i donijeti ispravne odluke.

 

 

Ljubav: Jupiter, vladar polja partnerstva, u istom je znaku s Venerom sve do 1.12. To je manje povoljan period zbog slabosti koje imaju i Venera i Jupiter. Kako Venera utječe na stanje emocija, a pod dominacijom je Sunca, to znači da se nećete najbolje razumjeti s partnerom. Osjećat ćete se kao da se vi ne pitate ništa, da druga strana odlučuje o svemu. Bez obzira na ovakav polazni stav, od slučaja do slučaja, presudit će postavke iz natalne karte.

 

U periodu od 1.12. do 9.12., kada Mars dolazi u isti znak s vašim vladarom sedmog polja, doći će sve na svoje mjesto. Uredit ćete odnos kako želite i shvatit ćete što osjećate. Potrudite se da odnos bude minimalno ugrožen i da ne prenaglite s odlukama.

 

Za one koji su u braku, vrlo je bitan period konjukcije Merkura i Venere oko 15.12. Jednako bitan period je i za one koji su odlučili ući u formalnu bračnu zajednicu.

 

 

Zdravlje: Problemi s cirkulacijom, zglobovima i povremenim aritmijama. Moguće su povrede ramena, a trebalo bi obratiti pažnju i na stomačne tegobe.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6