Vladavina Strijelca – Horoskop za sve znakove: OVA 3 znaka očekuju velike promjene!

Vladavina Strijelca – Horoskop za sve znakove: OVA 3 znaka očekuju velike promjene!

24. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Strijelac (23.11 – 21.12)

Posao: Merkur i njegova retrogradnost u vašem znaku, uz spajanje sa Saturnom na početku ciklusa, donosi financijske probleme koje ćete početi rješavate tek od momenta kada Saturn pređe u znak Jarca, na samom kraju perioda. Do tada će brojna događanja izgledati kao idealna prilika za rješenja, ali od 3.12. svaki dogovor i plan potpuno će se izokrenuti. Ulazak Venere u Vaše prvo polje 1.12 olakšava sve one stvari koje je donosila u dvanaestom polju, ali ni tu nije sjajno postavljena. Skloni ste problemima s komunikacijom.

 

Pažljivo pričajte sa kolegama, ne tražite tuđe greške, već vodite računa da ne činite svoje. Mnogo novih i starih ideja vam se miješa pred očima, sve ih donosi vladar vašeg desetog polja, Merkur koji je retrogradan. Može se dogoditi da dovedete u pitanje svoju poziciju. Bilo bi dobro da ne srljate i da povedete računa o tome kakve se stvari događaju oko vas, jer je moguće da ne primijetite znakove koji najavljuju dolazak promjena.

 

 

Ljubav: Dvoumite se i partner i vi, nemate fokus i samim tim sve što pokušate dogovoriti vrlo brzo se okrene naopako. Od 1.12 u vaše prvo polje ulazi Venera, što bi nekoga moglo zavarati da će biti postignuta ravnoteža. Naprotiv, ravnoteže nema.

 

Previđate redovne i svakodnevne disfukcionalne situacije u odnosu, gomilate probleme. Susret Venere i Merkura u prvom polju je vrhunac komplikacija i tek nakon 15.12. počinjete malo ozbiljnije ili malo svjesnije sagledavati što se događa.

 

Slijedi i mlad Mjesec u vašem prvom polju koji, u bliskom odnosu s Venerom, ukazuje na novu ljubav i eventualno promjenu emotivne situacije.

 

 

Zdravlje: Raspoloženje vam nije na zavidnom nivou. Moguće su glavobolje kao posljedica promjene vremena, ali i melanholije. Ako imate povremene nesvjestice, provjerite krvnu sliku.

Jarac (22.12 – 20.1)

Posao: Moguće su velike promjene koje počinju samim krajem perioda. Naime, tek od 20.12. će se stvari pokrenuti. Do tada je vrijeme da sumirate rezultate prethodnog perioda i poslovnih uspjeha. Čak i da ste potpuno zadovoljni postojećom situacijom, planete koje se spremaju da promijene znakove najavljuju promjene.

 

Prva promjena je već od 9.12., kada Mars napušta vaše polje karijere i time simbolički ukazuje da se sprema konkretna promjena na poslu. Pratite znakove koji više nego sigurno najavljuju zaokret. Natali koji u desetom polju imaju neku od planeta već su u fazi transformacija. Merkur u dvanaestom sprema iznenađenje, ali ovog puta pozitivno. Poslije 15.12. imat ćete neke nove poglede na situaciju.

 

 

Ljubav: Venera u dvanaestom polju po pitanju ljubavi i je i nije dobar znak, ovisno o osobnom natalu i afinitetu. U svakom slučaju, svašta će se događati. Može se vrlo lako  dogoditi da se otkrije nešto što ste čuvali kao strogu tajnu.

 

Stoga je oprez neophodan. Može se dogoditi, na osnovu rasporeda planeta, neka značajnija promjena u odnosu, čak iako niste planirali. Situacija nije sjajna situacija, pa vam je u ovom trenutku uzdržanost najbolji saveznik.

 

Ne uplićite se u komplicirane odnose.

 

 

Zdravlje: Uskladite svoj ritam i vodite računa da se ne povrijedite. Problemi s kičmom i tlakom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6