Vladavina Strijelca – Horoskop za sve znakove: OVA 3 znaka očekuju velike promjene!

Vladavina Strijelca – Horoskop za sve znakove: OVA 3 znaka očekuju velike promjene!

24. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Vodenjak (21.1 – 19.2)

Posao: Periodično gubite kontrolu nad situacijom što vam je svojstveno jer vašim prvim poljem vlada Saturn. Ulaskom Marsa u Vaše polje karijere 9.12. postajete agresivniji. Budite pažljivi, temperamentno istupanje samo će vam dodatno iskomplicirati život. Autoritete inače ne priznajete, a sada možete biti u situaciji da zbog sujete imate problema. Od navedenog datuma može se dogoditi da prekršite neka pravila.

 

Bilo da vi to uradite ili neko od vaših suradnika, posljedice će biti negativne. Može se dogoditi da dovedete legitimitet u pitanje, ali i čitav tok karijere. Ne treba previše objašnjavati da je ovo delikatan period i zbog prisustva retrogradnog Merkura u jedanaestom polju. Postoji mogućnost da imate problema sa papirima ili da sklopite loše dogovore. Venera to ublažava, ali tek poslije 15.12., kada se razilazi s retrogradnim Merkurom.

 

 

Ljubav: Prisustvo Venere u polju karijere do 1.12., a potom u polju koje se povezuje s prijateljima, suradnicima i namjerama, ukazuje na emotivna događanja na poslu, kao i moguć konflikt s kolegama. Stoga ukoliko ste slobodni možete nesmetano ući u vezu na poslu.

 

Pazite da se to realizira prije retrogradnog Merkura, jer u suprotnom veza neće ići u željenom pravcu. S druge strane, ukoliko ste u vezi ili braku, položaj planeta može donijeti promjenu. Što god da se dogodi, bit ćete konfuzni, nećete biti sigurni da ste na pravom putu.

 

Pažljivo donosite odluke, jer će od njih dosta toga ovisiti. Kad se Merkur i Venera raziđu, poslije konjunkcije koja se odigrava 15.2. imate priliku ponovo razmisliti o svemu i donijeti bolju odluku.

 

 

Zdravlje: Umorni ste i potrebno vam je više energije. Ne rješavajte to većom količinom hrane. Naprotiv, smanjite obroke.

 

Ribe (20.2 – 20.3)

Posao: Tokom čitavog perioda bit će promjena. Hoće li one biti dobre ili loše ovisi o velikom broju faktora i snazi osobnog natala. Prva promjena koja se događa je ulazak Venere u polje karijere 1.12. Činit će vam se da se sve dobro odvija, ali to je samo privid. To će vam pokazati Merkurov okret u retrogradni hod 3.12. i odvajanje od Saturna koji donosi stagnaciju.

 

Već od 9.12. Mars ulazi u Škorpiona gdje se nalazi vaš vladar Jupiter, što daje aspekte za promjenu. Samo malo kasnije, 15.12. događa se konjukcija Merkura i Venere što donosi nove mogućnosti, ali će to biti ostvarivo tek kada nastupi mlad Mjesec 18.12. Dva dana kasnije i rigidni Saturn napušta konačno polje karijere i tada su promjene već daleko lakše. Na vama je da pravilno procijenite gdje promjene vode i što želite. Za mnoge predstavnike znaka to znači probleme.

 

 

Ljubav: Merkur, vladar polja emocija i partnerstva, nalazi se u desetom polju spojen sa Saturnom. To može donijeti izvjesne probleme, u ovisnosti o natalnim postavkama. U isto polje 1.12. ulazi Venera koja polako ide u susret Merkuru. U narednom periodu do 15.12. dok se polako spajaju ove dvije planete konkretni događaji vas dovode u priliku da preispitujete svoj odnos, da se približavate osobi koja vas interesira.

 

Može se dogoditi i da birate između dvije osobe. Nakon navedenog datuma Merkur je i dalje retrogradan što donosi razrješenje. Izbor je napravljen, u najvećem broju slučajeva je pogrešan. Nije strašno jer neće dugo trajati, očekuju vas neočekivani događaji.

 

Period mladog Mjeseca 18.12. je prilično zahtjevan, pa vodite računa da postupite pravilno kako se ne bi kajali zbog greške.

 

 

Zdravlje: Moguće je da dobijete na težini. Početkom mjeseca sve vam prija, hrana vas privlači, pa ako ne pazite, može se dogoditi da masnoća izazove problem s kardiovaskularnim sustavom.

 

 

ASTROLOG Mihailo Čukić

novosti.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6