DNEVNI HOROSKOP za 26. novembar: Devicama stiže sreća, Škorpiju očekuje zanimljiv susret, Vodoliju neko tajno voli…

DNEVNI HOROSKOP za 26. novembar: Devicama stiže sreća, Škorpiju očekuje zanimljiv susret, Vodoliju neko tajno voli…

25. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Nedelja na pragu, dan za restart i uživanje. Nadamo se da ste juče bili aktivni i nesputani, da ste ustali odmorni i orni. Današnji dan bilo bi lepo da provedete u laganom tempu, Mesec je u Ribama, uživajte u romantičnim trenucima. Prepustite se maštanju. Stižu nam praznici, pravite planove s voljenom osobom, porodicom, prijateljima. Napunite baterije za predstojeću radnu nedelju, sve uz lagani tempo i bez nepotrebnog nerviranja.
Ugodan dan vam želimo.

 

ovan

POSAO
Skorašnji događaji mogli bi doneti probleme, a ako ne obratite pažnju na međuljudske odnose, konfuzija se može pojačati. Odložite sve poslove koji nisu hitni i pokušajte da se vratite u formu.

 

LJUBAV
Neke vaše ishitrene reakcije bi mogle zbuniti vašeg partnera. Slobodnim Ovnovima zvezde savetuju da pripaze da zbog preosetljivosti ne naruše jedan prijateljski odnos.

 

ZDRAVLJE
Pokušajte da se opustite i odmorite.

 

 

bik
POSAO
Moguće su poteškoće da se fokusitare i usresredite na poslove i obaveze. Ako želite uspeh, trebalo bi da budete odlučniji i da jasno vidite sebe na cilju.

 

LJUBAV
Ako odlučite da veći deo vremena provedete u društvu partnera, sigurno nećete pogrešiti. Slobodni Bikovi bi trebalo da razmisle o svojim ciljevima i šta tačno žele da postignete na emotivnom planu.

 

ZDRAVLJE
Obratite više pažnje na imunitet.

 

 

blizanci

POSAO
Vaša intuicija će vam nepogrešivo pokazati put ako budete spremni da zastanete i oslušnete svoje emocije. Izbegavajte saradnju sa osetljivim osobama.

 

LJUBAV
Slede vam romantični trenuci sa partnerom, posebno ako se odlučite za kratko putovanje. Slobodnim Blizancima zvezde sugerišu da iskoristite energiju koju imaju za unapređenje emotivnog života.

 

ZDRAVLJE
Unesite više vitamina u svoju ishranu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4