NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 26.11 do 3.12.: Pacov skriva osećanja, Koza bi mogla upasti u nečiju zamku, Bivol će uživati u čarima ljubavi

NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 26.11 do 3.12.: Pacov skriva osećanja, Koza bi mogla upasti u nečiju zamku, Bivol će uživati u čarima ljubavi

25. studenoga 2017. 0 By Admin 1

 

PACOV

Stresna situacija, tokom koje očekujete da donesete neku odluku, može doneti izvesnu nesigurnost ove nedelje. Radite u timu sa nekim koga posebno poštujete. Sredinom nedelje budite iskreni.

 

Nemojte se plašiti da pokažete svoja prava osećanja, jer to može rešiti neki konflikt. Tokom vikenda pronađite način da budete srećni kod kuće. Možete posebno uživati baveći se hobijem ili radeći nešto kreativno sa porodicom.

 

 

BIVO

Ova nedelja mogla bi biti veoma srećna za ljubav. Ukoliko se već zabavljate sa nekim, možda je vreme da podignete vezu na viši nivo. Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, pokažite svoju posvećenost i strast.

 

Očekujte iznošenje argumenata kod kuće ukoliko želite da dominirate, posebno nad mlađim osobama. Možete se kretati kako vas struja nosi, ali imajte na umu da humor i strpljenje donose bolje rezultate. Pred kraj nedelje pustite da vas uzbuđenje ponese. Ukoliko možete, idite na izlet u prirodu.

 

 

TIGAR

Ove nedelje ljubav je svuda oko vas. Veoma povoljan period da podelite sa nekim svoja najnežnija osećanja. Takođe, trebali bi da provedete više vremena baveći se hobijem i da svoju kreativnost pustite da izađe iz vas. Naučite što više o nečemu što vas interesuje i izoštrite svoje veštine kako biste postigli uspeh.

 

Sredinom nedelje potrudite se da se više družite. Pred kraj nedelje budite iskreni. Možete provesti lepo vreme kupujući po buticima, ali najkvalitetnije vreme ćete provesti ako potražite neke lepe stvari za uređenje doma.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4