NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 26.11 do 3.12.: Pacov skriva osećanja, Koza bi mogla upasti u nečiju zamku, Bivol će uživati u čarima ljubavi

NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 26.11 do 3.12.: Pacov skriva osećanja, Koza bi mogla upasti u nečiju zamku, Bivol će uživati u čarima ljubavi

25. studenoga 2017. 0 By Admin 1

ZEC

Na početku nedelje mogla bi da vas obuzme nervoza. Budite veoma razboriti prilikom nekih sugestija, koje vam deluju kao nerealne fantazije i pažljivo pogledajte obe strane medalje. Ukoliko svaki dan šetate daleko bolje ćete se osećati.

 

Sredinom nedelje mogli biste dati ili primiti veoma dobar savet vezano za posao. Verujte svojoj intuiciji. U stanju ste da vidite problem kada je još u začetku. To vam daje prednost. Tokom vikenda ostanite kući i uradite nešto lepo za ljude koje volite.

 

 

ZMAJ

Strpljenje i koncentrisanost ka detaljima pomoćiće vam ove nedelje da dobijete ono što želite. Kooperacija sa drugima biće na zavidnom nivou, ali vi ne menjate tako često mišljenje kada ga jednom donesete. Izuzetno ste verni i odani, što drugi cene.

 

Vrlo je važno da pokažete ili samo kažete koliko vam je stalo. Moguće je da ćete biti oslonac nekom ko prolazi kroz težak period krajem nedelje. Tokom vikenda uradite nešto lepo za sebe. Pratite svoje srce kada su važne odluke u pitanju.

 

 

ZMIJA

Posedujete izuzetnu vitalnost i veselost. Dajte sve od sebe da malo usporite na početku nedelje. Ukoliko se fokusirate na ono što radite, postićićete daleko bolje rezultate. Ukoliko se sredinom nedelje prepustite osećanjima, mogli biste imati negativne posledice ili izazvati negativne komentare.

 

Ove nedelje nemojte tako oštro braniti sve snove. Mudrost vam govori da potražite kompromis u grupi, kada su zajednički ciljevi u pitanju. Tokom vikenda posvetite se nekom zajedničkom projektu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4