NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 26.11 do 3.12.: Pacov skriva osećanja, Koza bi mogla upasti u nečiju zamku, Bivol će uživati u čarima ljubavi

NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 26.11 do 3.12.: Pacov skriva osećanja, Koza bi mogla upasti u nečiju zamku, Bivol će uživati u čarima ljubavi

25. studenoga 2017. 0 By Admin 1

PETAO

Mogli biste biti u veoma stresnoj situaciji sa nekom nerazumno tvrdoglavom osobom. Dajte sve od sebe da otkrijete prave razloge te tvrdoglavosti. Moguće je da će vam jedan lep gest doneti uspeh. Neko mlađi ili ranjiviji može vas dosta emotivno poremetiti kasnije u toku nedelje.

 

Odjednom će vam stremljenje ka metrijalnim vrednostima i svetskoj slavi biti manje važno. Potrudite se da mu-joj pomognete. Tokom vikenda očekujte da budete dosta praktični i zahtevniji.

 

 

PAS

Nemojte se plašiti da ove nedelje zaštitite svoju odanost i nežnu prirodu. Ukoliko ste u vezi koja vas ne zadovoljava, možda je došlo vreme da razmislite o promenama. Zaslužujete nekog ko će da vas podržava i ohrabruje. Dajte sve od sebe da ne primate k srcu reči jedne veoma sebične osobe.

 

Planovi mogu trajati duže nego što ste očekivali. Imajte na umu da događaji koje ne možete kontrolisati zahtevaju fleksibilnost. Tokom vikenda razmislite o sasvim novim mogućnostima i odlukama.

 

 

SVINJA

Vaša potreba za raznovrsnošću ove nedelje biće izražena. Ovo je veoma povoljan period kada biste mogli da odete do grada, posetite neku izložbu ili događaj. Posao će vam biti na drugom mestu. Sredinom nedelje stvari mogu da se promene i možda poželite da volontirate, što će vam doneti veliko zadovoljstvo.

 

Nemojte biti previše ponosni da zatražite pomoć. Vikend je idealan da ga provedete sa prijateljima. U nedelju napravite jednu pažljivo analizu nekog plana ili projekta.

 

 

horoskopius

Stranice: 1 2 3 4