Tjedni horoskop 27.11.-3.12.: Najsretniji znakovi bit će Škorpion, Jarac i Strijelac

Tjedni horoskop 27.11.-3.12.: Najsretniji znakovi bit će Škorpion, Jarac i Strijelac

25. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Rak

LJUBAV: Sad vam se ljubav čini daleko od vas, ali vam drugi sadržaji iz vašeg života daju snage da izdržite samoću li distancu u osobnim odnosima. Tako će biti većinu ovog tjedna. Ako ste još sami, nađite neki ljubavni film i maštajte.

 

 

KARIJERA: Čini se kao da će svanuti, ali nikako da otpočne. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete što sve znate. Još ovaj tjedan bit će potrebno nešto pripremiti ili dovršiti. Zato to učinite polako i sigurno. Već znate da će vas primijetiti kad tad.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite zločeste ljude.

 

 

Lav

LJUBAV: Ovih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim privatnim odnosima. Imat ćete doduše dovoljno energije, a posebno za komunikaciju pa će mnogi riječima nadoknađivati ono što im u emotivinom smislu nedostaje. U tome će i uspjeti.

 

 

KARIJERA: Najradije biste se povukli u kuću i radili nešto iz vlastite sobe. Neki će ove utjecaje iskoristiti za prave kućne radove pa će kad im završi radno vrijeme poći s posla kući gdje će se pretvarati u prave majstore. Ono na poslu bit će u drugom planu.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Još niste zablistali. Pričekajte.

 

 

Djevica

LJUBAV: Pred vama su dani bogati ljubavnim iskustvima koje će za vas biti ugodna. Oni koji su još sami neka se svakako dotjeraju i izađu među ljude jer su šanse da nađu i dožive ljubav zaista povećane. Oni u vezama uživat će u sitnicama.

 

 

KARIJERA: Slušajte druge više nego sami sebe. U ovom trenutku to je tako. Ljudi oko vas i oni s kojim poslovno surađujete trenutačno više vide od vas ili imaju veći utjecaj na stvari. Zato se povežite i ne pitajte previše. Slijedite ih do cilja.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Naspavajte se do mile volje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4