Veliki godišnji horoskop za 2018: RIBE – astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

Veliki godišnji horoskop za 2018: RIBE – astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

25. studenoga 2017. 0 By Admin 1

ZDRAVLJE

Ribama se preporučuje da se drže svojih treninga i navika za ishranu kako bi tokom 2018. godine imali bolji nivo energije. Međutim, moguće je da će vas razne aktivnosti tokom godine toliko iscrpljivati da će se ova uskladištena energija lako trošiti.

 

Ribama se savetuje da uzimaju periodične odmore i pauze kako bi izbegli nervozu i fizički premor.

 

Metabolizam će vam biti na maksimumu, zato vodite računa o tome da jedete sveže namirnice a da se držite što dalje od prerađene hrane. Neke Ribe verovatno će osetiti tokom godine određene nedostatke. Meditacija, joga i posete nekim svetim mestima mogu itekako doprineti jačanju vašeg mentalnog zdravlja, a samim tim i celokupnog. Vaš osećaj optimizma će vam pomoći da prebrodite iskušenja u životu.

 

Kraj godine može doneti manje zdravstvene probleme i opšti zamor, kojima morate posvetiti odgovarajuću pažnju što pre kako bi se izbegli ozbiljnije posledice.

 

 

PORODICA

U 2018. godini Ribama se savetuje da budu pažljivi kada se radi o pitanjima koja se odnose na porodična i druga domaća pitanja. Impulsivne odluke za sada ne bi donele ništa dobro. Ostanite pozitivni i posvetite dovoljno vremena rešavanju nesuglasica i nesporazuma u odnosima kod kuće.

 

Neke spontane akcije treba preduzeti ako želite da vaša porodična struktura ostane netaknuta u vremenima jakih vetrova. Odmerite dobro svoje reči pre nego što komunicirate kako bi se izbegli mogući problemi.

 

 

Izvor: Conoplja news

Stranice: 1 2 3