DNEVNI HOROSKOP za 27. novembar: Ovan u ljubavnom iskušenju, Jarac uživa u nečijoj pažnji, Bik na korak do uspeha…

DNEVNI HOROSKOP za 27. novembar: Ovan u ljubavnom iskušenju, Jarac uživa u nečijoj pažnji, Bik na korak do uspeha…

26. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Nova nedelja je pred nama. Možda dočekamo i prvi sneg, a sigurno je da ćemo se sa kišom družiti. I kraj meseca će nam biti jako zanimljiv, a danas nas opet očekuje jedan miran, da ne kažemo dosadan dan. Obeležiće ga rad na nekim šablonskim poslovima, ne ulazite u neke nove poduhvate danas, prosečna komunikacija sa partnerom, prijateljima, poslovnim saradnicima, osećaj umora kao da iza nas nije vikend već radna nedelja.

 

Prvi deo dana pregurajte radeći ono što morate, što vas čeka, gledajte da se ne poslu nikome ne zamerate, naročito ne pretpostavljenima ili mušterijama, a drugi se posvetite radu po kući, spremanjem, čitanjem nekih lakih štiva (da li ste pročitali mesečni horoskop za decembar?), i onda u zagrljaj sa voljenim bićem i spavanje.

 

Ako još uvek čekate na voljeno biće, negde pred kraj večeri uzmite i pošaljite poruku ili mail simpatijama, možda baš to bude pravi korak ka onome što vas treba… Kada ustanete Merkur će biti u konjukciji sa Saturnom, i onda nas očekuje prava akcija! Do tada, miran i lep dan vam želimo.

 

ovan

POSAO
Zainteresovani ste za nečiju ponudu ili za kombinaciju koja obećava značajan dobitak i zato delujete užurbano u susretu sa saradnicima.

 

LJUBAV
Predstoji vam neko neobično emotivno zatišje ili nova dilema u odnosu sa voljenom osobom. Ne volite iščekivanje uz dileme i emotivnu neizvesnost.

 

ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

 

 

bik
POSAO
Stalo vam je da odgovorite na novi poslovni izazov. Konsultujte nečije mišljenje pre nego što povučete odlučujući potez. Važno je da održite dobru saradnju i da ostvarite svoje namere.

 

LJUBAV
Imate utisak da vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i inspirativan, ali uvek postoji dobro rešenje koje možete da osmislite. Ne želite da se pomirite sa sporednom ulogom.

 

ZDRAVLJE
Loša probava.

 

 

blizanci

POSAO
Ne verujete mnogo u nečija obećanja i zato proveravate različite informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Dodatna mera opreza može da vas zaštiti od pogrešnih poteza

 

LJUBAV
Nema razloga da suviše strogo ocenjujete partnerovo ponašanje. Voljena osoba ima dobre namere, ali možda ne uspeva uvek da vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili da vidite.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4