Nedeljni horoskop od 27. novembra do 03. decembra: Bik u novoj vezi, Ribe u problemima, burni događaji za Lava, Vodolija traži staru ljubav

Nedeljni horoskop od 27. novembra do 03. decembra: Bik u novoj vezi, Ribe u problemima, burni događaji za Lava, Vodolija traži staru ljubav

26. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

 

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Posao – Vladar znaka Mars i dalje je u sedmom polju, ali od kraja ove nedelje, kada Venera ulazi u Strelca, u povoljnijem je izdanju. Generalno, poslovni aspekti pod uticajem su Merkura koji je značajno usporio.

 

Svi poslovni poduhvati će se obustaviti na određeno vreme. Mars i Venera dolaze u povoljniji položaj, što znači da će, na poslovnom planu, problemi koji su obeležili prethodni period polako da se smanjuju.

 

 

Ljubav – Slobodni predstavnici znaka mogu krajem nedelje da uđu u novu vezu ili da ostvare novo poznanstvo.

 

 

Zdravlje – Dobro raspoloženje i optimizam će vas pratiti u ovom periodu. Bilo bi poželjno da kontrolišete apetit.

 

 

 

BIK (21. 4 – 21. 5)

Posao – Vaš vladar Venera menja znak krajem nedelje. Znači da ulazite u novi ciklus dešavanja. Treba da znate da se ništa ne menja preko noći, pa ćete u ovom periodu biti u situaciji da se suočavate sa problemima koje ste ostavili iza sebe.

 

Što pre raščistite stare odnose da bi mogli da iskoristite položaj planeta koji dolazi.

 

 

Ljubav – Izlazak Venere, vašeg vladara, iz sedmog polja donosi olakšanje. Vi se suočavate sa situacijom sa kojom nema mnogo neizvesnosti. Postojeće veze koje su stabilne prevazići će teškoće, dok slobodni imaju priliku za novu vezu.

 

 

Zdravlje – Više obratite pažnju šta unosite u organizam. Čaša tople vode, čim ustanete, povoljno će delovati na vaš stomak.

 

 

 

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao – Vaš vladar Merkur, združen sa Saturnom u sedmom polju, donosi vam aspekte koji ukazuju na otežano funkcionisanje. Problemi postaju složeniji, dogovori manje povoljni, pa budite oprezni.

 

Vrlo je nezgodno biti na procenama i komisijama, ili raditi bilo šta što ima veze sa arbitražom.

 

 

Ljubav – Merkur u sedmom polju, združen sa Saturnom, donosi konfuziju. Na ljubavnom planu situacija je složenija, a rezultati nesigurni. Jednako je problematično obnavljati staru vezu kao i ulaziti u novu. I skladne i neskladne brakove potresa kriza.

 

 

Zdravlje – Osetljivo vam je grlo i disajni putevi. Zaštitite se na vreme.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4