Venera u Škorpionu do 1. decembra: Ovo su dani opasnih veza, velike strasti i fatalnih ljubavi!

Venera u Škorpionu do 1. decembra: Ovo su dani opasnih veza, velike strasti i fatalnih ljubavi!

26. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Venera u Škorpiji je u strasna, posesisvna, ljubomorna i osvetoljubiva. Ona želi sve ili ništa, tako da u ovom periodu možete doživeti fatalnu ljubavnu vezu koja će se zasnivati na niskim strastima.

 

Ako ste dama, može vas privući veoma dominantan i ljubomoran partner, a ako ste muškarac, biće vam stalo da vaše fizičke potrebe budu zadovoljene, tako da nećete puno razmišljati da li je preko puta vas žena lakog morala ili ne.

 

Venera u Škorpiji veoma uživa u seksu, pa ćete u ovom periodu imati “pokvarenu maštu” koja će doprineti uzbudljivom seksualnom životu.

 

Venera u Škorpiji ne poseduje samokontrolu, pa ako se vašoj voljenoj osobi zamerite u ovom periodu, očekujte brzu i vatrenu osvetu.

 

Tokom ovog tranzita, Venera će sve vreme biti u dobrim aspektima, prvo sa Jupiterom, a kasnije i sa Neptunom, zbog čega se može ostvariti puno tajnih ljubavnih veza koje se zasnivaju  na strastvenosti i fatalnosti. A, kasnije, ta osećanja se mogu i produbiti.

 

Znači vreme je idealno za avanture izvan zajednica, ali i ljubomoru postojećeg partnera koji možete kontrolisati ukoliko mu date, tj. pružite nešto što mu treba ( u finansijskom i materijalnom smislu).

 

Ukoliko u ovom periodu, upoznate nekog novog, do zadnjeg atoma snage, ne odustajući, borićete se za naklonost te osobe, bez obzira da li imate jednog ili više suparnika. A da bi ostvarila taj cilj, Venera u Škorpiji, neće birati sredstva (sva su dozvoljena).

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2