DNEVNI HOROSKOP za 29. novembar: Jarca prati sreća u ljubavi, Rak nailazi na prepreke, Bik će večeras zasjati…

DNEVNI HOROSKOP za 29. novembar: Jarca prati sreća u ljubavi, Rak nailazi na prepreke, Bik će večeras zasjati…

28. studenoga 2017. 0 By Admin 1

OVAN

Moguće je da će partner izraziti neslaganje oko nečega. Stvari će kulminirati eksplozivnim emocijama i moguća je tenzija. Imaćete poseban osećaj i želju da pokrenete druge na akciju, najverovatnije zbog svog unutrašnjeg nemira koji vas tera na akciju. Nažalost, takva akcija vas može danas staviti u neželjenu poziciju ukoliko niste pažljivi.

 

 

BIK

Zapalite sve oko vas danas i pustite svoju maštu da pliva. Posedujete dosta kvaliteta koji vas ohrabruju da krenete u akciju. Dozvolite svom avanturističkom duhu da se pojavi gde god je moguće. Komunikacija sa partnerom će biti veoma jasna. Možete očekivati da današnji dan teče lagano i opušteno. Bićete centar zbivanja svake zabave večeras.

 

 

BLIZANCI

Ostavite svoju rezervisanost sa strane i krenite po ono što najviše želite. Ostavite iza sebe danas i opreznost i dozvolite da vam se dese lepe stvari. Današnja planetarna energija zahtevaće da nešto promenite u svom životu i osvojite novu teritoriju. Dinamičan dan je pred vama koji vam može doneti dosta toga što želite ukoliko se malo potrudite.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4