Horoskop za kraj 2017. godine i promene koje donosi Venera u Strelcu: Šta vaš znak Zodijaka očekuje do 25. decembra 2017. godine

Horoskop za kraj 2017. godine i promene koje donosi Venera u Strelcu: Šta vaš znak Zodijaka očekuje do 25. decembra 2017. godine

28. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Da li će vam Venera u Strelcu doneti ljubav ili toliko dugo priželjkivani glas… pročitajte!

 

Venera u Strelcu ide u susret novim iskustvima, hrli ka promenama, putovanjima i avanturama kada bude u trigonu sa Uranom. Venera u Strelcu je promena sposobna da pobedi daljine i pomiri razdvojenost, da otputuje daleko u nepoznato radi ljubavi, ili zadovoljstva. Ona u sebi nosi želju da se slobodno pokaže ljubavi, ili da u ljubavi ne bude sputana, nego ležerna. Ujedno nosi u sebi žar i strast, posebno jer je Jupiter u Škorpiji, te pojačava strasti i teži zadovoljstvima.

 

Ona može doneti i dobitak preko stranaca ili osoba koje dolaze iz daleka, iz inostranstva, dok je u Strelcu, ili u poslovima vezanim za inostranstvo.

 

Venera utiče na osobe koje imaju podznak u Biku i Vagi i kada uđe u Strelca najviše ćete vi biti skloni promenama. Ona će osobama sa podznakom u Biku preći u 8. kuću, te mogu da očekuju novac preko drugih, dobitke preko drugih ili više senzualnih zadovoljstva.

 

Osobe sa podznakom u Vagi će više da se druže i izlaze, imaju mogućnost sastanaka i sureta sa drugima. Druženja će biti prijatnija, a kupovine će vam pričinjavati čistu radost. Neki će imati priliku i da upoznaju nove osobe, da idu na ljubavne sastanke i slično.

 

Kratka putovanja će biti više iz zadovoljstva, ali će vam doneti priliku za lepo druženje, ili neku kupovinu. Nekima će učenje u ovom periodu da donese zadovoljstvo ili će imati više sreće u učenju, u polaganju ispita, posebno ako imate podznak u Ribama.U tom slučaju moglo bi da bude i putovanje koje donosi zadovoljstvo, ili ljubav, ili dobitke.

 

Onima koji imaju Veneru u Strelcu u natalu može da donese ljubav koja nadahnjuje, ili više sreće, bolje prilike koje će vas učiniti srećnijim. Ljubavni plamen, koji će nekima od nas podstaknuti, može vas navesti da učinite iz ljubavi mnogo toga, bilo da otputujete negde daleko, gde vas čeka neko koga volite, ili da nekog privučete sebi, svojom pozitivnošću, vedrinom i šarmom i optimizmom.

 

U ovom periodu, kada bude prolazila kroz Strelca, ona će nekima doneti ljubav na fakultetu, ili na dugom putovanju, ili sa nekim ko dolazi iz daleka. Jupiter je u Škorpiji, znaku dubokih strasti, erosa, te će zaljubljivanja pratiti i jake strasti.

 

Strelcu će ona napraviti kvadrat sa Neptunom u Ribama, u periodu između 8. i 10. decembra. Tada može doći do idealisanja, nerealnog viđenja drugih, zaljubljivanja, ili ljubavnih samoobmana i obmana. Pažljivi budite u ljubavi, ali i sa novcem i vrednostima, jer može doći i tu do obmana i prevara. Tada nije vreme za pozajmice, niti neke veće kupovine ako vam je podznak u Škorpiji.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3