Horoskop za kraj 2017. godine i promene koje donosi Venera u Strelcu: Šta vaš znak Zodijaka očekuje do 25. decembra 2017. godine

Horoskop za kraj 2017. godine i promene koje donosi Venera u Strelcu: Šta vaš znak Zodijaka očekuje do 25. decembra 2017. godine

28. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Možete doživeti i neku drugu neočekivanu radost i sreću, bilo da dobijete neočekivano neki poklon ili dobitak koji će vas obradovati. Oduševljenja i pozitivnih uzbuđenja će biti i na vama je da im se prepustite.

 

Venera u Strelcu je tu da nas pokrene, da unese više dinamike u ove kasne jesenje dane. Optimizam i životna radost dobro će nam doći u ovom periodu kada će Jupiter biti u Škorpiji u trigonu sa Neptunom, da učini lepšim sve one promene koje dolaze, da unese više nade, mogućnosti dobitaka vezanih za inostranstvo, strance, daljine, posebno ako imate podznak u Ovnu.

 

Prijateljstvoljubav ili veza sa nekim iz daleka, ili u inostranstvu, ili na fakultetu, ili nekom društvenom dešavanju, u ovim zimskim danima ugrejeće vam dušu i ispuniti je radošću da možete da hrlite dalje. Oni koji imaju podznak u Lavu mogu se radovati jer će biti više ljubavi, zabave, ili radosti, ali i oni kojima je podznak u Blizancima, jer će ona uticati ako te spremni da poboljšate partnerstvo.

 

Vodolijama u podznaku ovaj period donosi povoljne uticaje na karijeru, barem tokom dela decembra, a neka prijateljstva mogu i da pređu u ljubav. Osobama sa podznakom u Raku ovi dani mogu doneti i neku priliku za posao, ili ljubav preko posla.

 

Osobama sa podznakom u Jarcu zvezde najavljuju tajnu ljubav, ili neka lepa dešavanja u samoći, ili daleko od očiju drugih. Svakom će ponešto, u zavisnosti od podznaka i znaka, doneti ova Venera, ali najviše onima koji gaje veru i imaju nadahnuće i polet potreban za promene.

 

 

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Stranice: 1 2 3