Direktan Pluton do 23. 04. 2018.: Pred mnogima su ogromne promene, Emotivni život jednog Zodijaka će se totalno promeniti, ovo je njegovo vreme!

Direktan Pluton do 23. 04. 2018.: Pred mnogima su ogromne promene, Emotivni život jednog Zodijaka će se totalno promeniti, ovo je njegovo vreme!

29. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Pluton je krenuo u svoj direktan hod znakom Jarca u 28. 09, i tako će se kretati sve do 23. 04. 2018. godine, što će dovesti do značajnih događaja. Direktno Pluton kreće s 16. stupnja, koji po astrološkoj simbolici pripada znaku Raka, dakle govori o emocijama i privatnom životu. Dok je Pluton planet koji simbolizira transformaciju i poriv za promjenama, a koje nas zbog vanjskih događaja mijenjaju iznutra.

 

 

Ovaj direktan hod Plutona važan je za sve one koji svoje osobne planete (Merkur, Mars ili Veneru) imaju u kardinalnim znacima – Ovnu, Raku, Vagi ili Jarcu, kao i za one kojima je to Sunčev znak, podznak ili im se u nekom od njih nalazi Mjesec. Poseban utjecaj ovo kretanje Plutona ima na one rođene u drugoj dekadi Ovna, Raka, Vage ili Jarca, te one kojima podznak (Ascendent) ili neki kut kuće u njihovoj natalnoj karti pada na 16. stupanj.

 

Pluton ne pita, već samo priredi neku situaciju, a sada je ovdje riječ o nečemu vezano za ono što vam se događalo proteklih pet mjeseci, ovisno o tome koliko smo dobro iskoristili njegov hod unazad i jesmo li dobro naučili lekcije koje smo prolazili.

 

Obratite pažnju kojim vam poljem sada tranzitira Pluton u vašoj natalnoj karti. Ovisno o tome kojim područjem to polje vlada, možete shvatiti na što ste trebali obratiti pažnju u proteklih pet mjeseci, te kako sada stoje stvari po pitanju njihovog razrješenja.

 

Ako Pluton tranzitira vašim prvim poljem, tada je potrebno obratiti pažnju na zdravlje, odnosno na energiju koja je proteklih mjeseci trošena uzaludno. Također, obratite pažnju na neke odnose, a na koje sada trebate staviti točku.

 

Ako je u pitanju Pluton koji se nalazi u drugom polju, trebate se preispitati gdje su potrošeni novci, te kakav je bio vaš odnos prema poslu i s poslovnim partnerima. Po tim pitanjima sada vam je potrebna velika promjena.

 

Kada je u pitanju tranzit trećim poljem, Pluton vas upozorava da njegujete dobru komunikaciju i odnose s najbližima, jer zbog ega sada odnosi mogu biti napeti, pa je potrebno da budete obazrivi s riječima.

 

Četvrto polje donosi popravljanje odnosa unutar obitelji, odnosno Pluton će sada neke stvari pokrenuti da bi se konačno riješile. Sve to se odnosi na nešto skriveno ili što je dosad gurano u stranu, a što se dugo krilo ili držalo da je nedodirljivo.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3