Direktan Pluton do 23. 04. 2018.: Pred mnogima su ogromne promene, Emotivni život jednog Zodijaka će se totalno promeniti, ovo je njegovo vreme!

Direktan Pluton do 23. 04. 2018.: Pred mnogima su ogromne promene, Emotivni život jednog Zodijaka će se totalno promeniti, ovo je njegovo vreme!

29. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Kada je u pitanju Pluton koji se nalazi u petom polju, on daje vrijeme kada je potrebno baviti se djecom i kreativnošću. Sada je potrebno i da shvatite zašto je dosad nedostajala promjena na tim životnim područjima, te da je konačno i krenete ostvarivati.

 

Po pitanju šestog polja, sada nam Pluton zadaje zadatke da se bavimo zdravljem, da ga održavamo ili rješavamo zaostale probleme. Također, upozorava nas da se pozabavimo i radnom atmosferom, te nas navodi da moramo smanjiti obaveze.

 

Sedmo polje govori o našem odnosu s partnerom, pa vam Pluton sada šalje poruku da imate vezu u kojoj postoji prevelika dominacija partnera, koja vas guši, ali i tjera da razmišljate o vlastitim promjenama.

 

Na osmom polju Pluton je prirodno pozicioniran, no u ovom periodu odnosi se na narušeno zdravlje kroz simptome koje u prvi mah možda i ne vidite. Zato vam se savjetuje da pojačano vodite računa o kroničnim oboljenjima.

 

Pluton devetim poljem označava da ste imali planove oko nekog putovanja, koje se realiziralo unazad pet mjeseci, ili možda nije ni došlo do njega, ali sada putem njega imate daljnje smjernice po pitanju posla.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3