DA NE SKIDA OČI SA TEBE: Ako OVO uradiš muškarac će da IZGORI OD ŽELJE ZA TOBOM….

DA NE SKIDA OČI SA TEBE: Ako OVO uradiš muškarac će da IZGORI OD ŽELJE ZA TOBOM….

30. studenoga 2017. 0 By Admin

Žene se uvek trude da budu lepe i negovane, kako bi privukle pažnju muškog pola. Iako ne žele da priznaju, jako žele da saznaju šta je to što ih muškarcima čine privlačnim.

Jedno australijsko istraživanje došlo je do sedam vrlo interesantnih osobina koje se muškarcima sviđaju kod ženskog pola, prenosi byrdie.com.

 

 

1. Pomenuta studija je pokazala da muškarci vole lep osmeh kod žene. Privlačni su im blistavo beli zubi. Dakle, higijena usana i zuba im je među najbitnijim stvarima.

 

 2. U jednom časopisu socijalne psihologije, ukazano je na direktnu vezu između crvene boje i efekta koji ostavlja na muškarca. Crveni ruž, crvena haljina ili veš, pun su pogodak!

 

3. Iako su za sada mršavije devojke ideal ženske građe na modnim pistama, istraživanje sprovedeno na Novom Zelandu pokazalo je da muškarci vole kada su proporcije obima struka i kukova bliže razmeri 7:10, nego 9:10.

 

4. Istraživanje je pokazalo da muškarci vole više ženske glasove, za razliku od onih dubljih. Što naravno ne znači da svoj “bejbi glas” treba da koristite u javnosti.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2