Karma nije uvijek kučka: Otkrijte po datumu rođenja vaš karmički put.-Vrlo precizne prognoze!

Karma nije uvijek kučka: Otkrijte po datumu rođenja vaš karmički put.-Vrlo precizne prognoze!

30. studenoga 2017. 0 By Admin

Glavni karmički pravac u natalnoj karti očitava se iz položaja Sjevernog i Južnog Mjesečevog čvora, no i sama pozicija Sunca ukazuje na neke osnovne odrednice, jer njegova svjetlost osvjetljava čovjekov put i nije nimalo slučajno što se nalazi baš tu gdje jest – u određenom znaku, polju, stupnju ili bar dekadi.

U Zodijačkom krugu od 360 stupnjeva postoji 36 dekada. Pogledajmo kakav je utjecaj Sunca prema dekadama, a povezan s karmičkim putem.

 

 

Rođeni od – do:

1.) 21.3. – 30.3.

Odnosi s drugim ljudima, a posebno sa suprotnim spolom bili su vam glavna tema u prošlom životu. Nerijetko ste živjeli zbog drugih zaboravljajući sami sebe. Ova sklonost dovodila vas je poziciju čak do razine ovisnosti, jer ste važne odluke također prepuštali drugoj strani. Okruženje u kojem ste živjeli bilo je uglađeno i uredno, a u njemu su se njegovale gospodske osobine. Zbog svega toga sada, u ovom životu, trebate naučiti lekcije samostalnosti i odlučnosti pa čak i onda kad bi bilo najlakše osloniti se na druge. Ono što možete učiniti ili pokrenuti sami, učinite sami. Također je važno da njegujete samodisciplinu.

 

 

2.) 31.3. – 10.4.

Vi ste osoba koja zna s ljudima i koja uvažava druge. U prošlom životu vjerojatno ste se bavili diplomacijom ili ste bili u poziciji da mirite posvađene strane. Zato razumijete različita mišljenja i njegujete toleranciju. Oko vas je bilo dosta dodvoravanja pa ste povremeno skloni popustiti ulizicama, jer je to iskušenje koje nosite od prije. No suprotno tome, sada biste trebali odoljeti takvim izazovima i nadvladati ih samostalnim načinom razmišljanja, čvršćim stavovima i nepokolebljivom voljom da istjerate stvari do kraja. Razvijajte nešto svoje, nešto vlastito i sve što doprinosi vašoj osobnosti. Bavite se više sobom, a manje drugima.

 

3.) 11.4. – 20.4.

U prošlom životu završili ste ili uspješno priveli kraju jednu lijepu ljubavnu priču i to vas je na neki način obilježilo. Vjerojatno ste živjeli sa svojom najdražom osobom potpun i sretan život udvoje i ostvarili sve njegove dobrobiti. Zbog toga ste i sada osoba koja je širokogrudna i poštuje druge. Bili ste dobar partner (partnerica) i ugledan građanin. Sada se trebate malo više posvetiti sebi i izboriti za svoje ideje, želje i načela. Vrijeme je da u ovom životu uzmete stvari u svoje ruke i malo se više pokrenete u pravcu samostalnosti. Aktivan i sportski stil života nešto je što će uzdrmati monotoniju koju ponekad osjećate, a vas potaknuti na malo agresivnije poteze u životu.

 

 

 

 

4.) 21.4. – 30.4.

Vaš prošli život bio je prilično ratnički. Ili ste zaista bili u žestokoj borbi i poznajete sve tajne strateških vještina, ili ste se zatekli u situaciji kad ste jednostavno sve morali srušiti kako bi počeli ispočetka. Ova vrsta potpune transformacije ponekad vas i sada dovodi u iskušenja da rušite stvari i onda kad bi to trebalo, ali i onda kad se to ne treba. Zato je za vas od najvećeg značaja da naučite kako živjeti smireno bez potrebe da stalno nešto razarate. Vaš ideal ovaj put trebala bi biti priča o kućici u cvijeću i mirnom životu i suživotu s drugima. To je slika i put kojim trebate ići, a što se ratovanja tiče, zaboravite ga. Njegujte toleranciju i diplomaciju, ako treba i ziheraštvo.

nastavak na sledeceoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7