Karma nije uvijek kučka: Otkrijte po datumu rođenja vaš karmički put.-Vrlo precizne prognoze!

Karma nije uvijek kučka: Otkrijte po datumu rođenja vaš karmički put.-Vrlo precizne prognoze!

30. studenoga 2017. 0 By Admin

5.) 1.5. – 10.5.

Za vas je u ovom životu najveća zagonetka kako uspostaviti ispravan sustav vrijednosti, bilo da se radi o onim materijalnim, bilo o nematerijalnim. I to najviše zato jer ste u prošlom životu rasturali sve što vam je došlo pod ruku. Možda ste se trudili to izbjeći, ali onda su vam se događaji tako posložili da ste za čas ostali bez svega ili ste morali odbaciti ono što ste imali. Okruženje u kom ste živjeli bilo je nemirno, moguće je da se radilo i o ratu i stradavanju, a vi ste bili onaj koji je u svemu tome bio i te kako aktivan. Sada trebate shvatiti svoje prioritete i dosljedno ih slijediti na što mirniji i stabilniji način. Putem konvencionalnih metoda.

 

 

 

6.) 11.5. – 20.5.

Vi ste u prošlom životu do kraja razvili umijeće destrukcije. Vjerojatno ste bili general ili vojskovođa koji je razorio određena područja i u tome je bio i više nego dosljedan. Sada vam vaša stara slava dolazi na naplatu kroz ovaj život i to tako da se morate svojski potruditi da održite postojeće stanje stvari, da skrbite za svoja dobra i da sačuvate vrijednosti koje posjedujete. U to ćete ulagati jako mnogo truda, ali ćete s vremenom sve više shvaćati da nije bit u tome, nego da je stvar u pristupu. Za vas je od najvećeg značaja da zauzmete konstruktivan stav i da doprinosite nečemu što se gradi, proizvodi ili njeguje, a najbolje da se fokusirate na konkretne i opipljive rezultate.

 

7.) 21.5. – 31.5.

Lakoća uzvišenih razmišljanja, dubina njihovih razmatranja, kao i mogućnost da slobodno putujete preko svih mora i granica, sve je to bilo prisutno u vašem prošlom životu. Bili ste jedna vrsta filozofskog putnika, istraživača, slobodnjaka koji je živio po svom, ali je i puštao druge da isto tako žive. Sada ste pomalo zbunjeni jer se ponekad osjećate kao da ste pali s Marsa na zemlju i svakog dana morate se prilagođavati mreži ljudi kroz koju ste prisiljeni kretati se. Komunikacija je lekcija koju učite, a sposobnost snalaženja u svakodnevnim situacijama također. Mnogo toga izgleda vam banalno, ali se u ovom životu trebate spustiti na zemlju i probuditi se, više okrenuti prema ljudima iz svog okruženja i s njima se povezati.

 

 

 

 

8. 1.6. – 10.6.

Spoznali ste duboke istine i sada ih trebate unijeti u prilike svakodnevnog života. Dobrodošli kući nakon mnogih lutanja u prošlom životu. Vi ste kao malo divlje jare koje se sada treba pripitomiti i na neki način civilizirati. Urbana sredina je nešto što za vas predstavlja najveći izazov jer ste prošli život najvjerojatnije proveli negdje u prirodi. Lako se snalazite u svim poslovima povezanim s prirodom, ali se trebate što više kultivirati. Površni razgovori vama su zagonetka koju tek učite, a isto vrijedi i za društvena pravila ponašanja ili igre, ali kad se radi o dubokim temama, tu ste majstor. Što više kontakata i komunikacija, to bolje za vas, jer tu razvijate sve što vam je u ovom životu potrebno da biste išli dalje.

 

 

9.) 11.6. – 20.6.

U prošlom životu ste oplovili svijet barem deset puta i poznat vam je baš svaki kontinent. Za vas nema tajni koje niste otkrili i zato sada drugima možete dati odgovore na većinu njihovih pitanja. Moguće je da ste bili i mudrac koji je doživio prosvjetljenje. Koja god verzija od te dvije bila, sada, u ovom životu, vi trebate jednostavno upućivati druge ljude jer znate više od njih. Odlično bi vam legle sve pegadoške djelatnosti jer svoje golemo znanje trebate prenositi drugima. Možete se baviti i istraživanjem ili otkrivanjem nečeg novog kako bi svoje spoznaje stavili u službu drugih i otvorili im još jedna vrata percepcije.

 

nastavak na sledeceoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7