Karma nije uvijek kučka: Otkrijte po datumu rođenja vaš karmički put.-Vrlo precizne prognoze!

Karma nije uvijek kučka: Otkrijte po datumu rođenja vaš karmički put.-Vrlo precizne prognoze!

30. studenoga 2017. 0 By Admin

10.) 21.6. – 1.7.

Dolazite iz okruženja u kojem je trebalo biti i više nego organiziran, oprezan i pametan. Bili ste osoba koja je čvrsto držala konce u svojim rukama, kontrolirala sve i svakog i vodila glavnu riječ. Zbog svega toga zato i sada ponekad ulovite sebe kako sve morate imati na dlanu ili pod kontrolom, ali vas to ne uveseljava, nego vodi u krute obrasce. Vaš razvoj u ovom životu leži u napuštanju obrasca vladanja pod svaku cijenu, u prepuštanju kolotečini života, dopuštanju sebi da pomalo i lutate otkrivajući ljepotu obiteljskog i intimističkog života bez opterećenja vlastitim autoritetom i ambicijom. Naučite uživati i prestanite kontrolirati.

 

11.) 2.7. – 11.7.

Vjerojatno ste bili osoba na visokom položaju koji je od vas zahtijevao iznimnu odgovornost. Karijera vam je bila uspješna i stabilna, ali ste zbog nje zanemarivali obitelj i uživanje u životu općenito. Sad ćete dobiti priliku sve to razviti i nadoknaditi, ali još uvijek na svojim leđima osjećate teret ozbiljnosti i odgovornosti. Teško se opuštate i treba vam dosta da se otvorite i prepustite drugima. Za vas je važno da naučite olabaviti i izgradite povjerenje u one male radosti koje život znače. Ne mora se uvijek imati jasno zacrtan plan jer presnažno vezivanje za njega oduzima životu spontanost. Budite kod kuće kad god možete.

 

 

 

 

12.) 12.7. – 21.7.

Iza sebe imate zavidna postignuća iz prošlog života, a koja su možda utjecala na veći broj ljudi. Bili ste vrlo ugledna osoba čiji je život primjer uspješne karijere. Sad ste zadržali staru naviku da i dalje morate raditi nešto značajno pa vam suočavanje s naizgled običnim stvarima izgleda kao gorko gubljenje vremena. Ali naprotiv, baš te dnevne, obiteljske stvari, povezanost sa svojim najmilijim, baš to je put kojim trebate ići. Karijeru ste završili prije i više nego dobro, a sad je vrijeme da razvijate druge sfere života. Prije svega to su one povezane sa udomljavanjem, svijanjem gnijezda, osnivanjem obitelji i skrbi za nju.

 

13.) 22.7. – 1.8.

Prošli život proveli ste živeći na svoj vlastiti način i zanemarujući konvencije društva. Bili ste i više nego slobodni i neovisni, ali u duši dobri i s osjećajem za ljude. Drag vam je bio i skitnica i karakteran bogataš, te niste pravili razliku između njih. Sada u ovom životu trebate usvojiti neka pravila igre, držati se principa i dosljedno provoditi određene obrasce. Nedostaje vam vaša sloboda jer vas život dovodi u situacije koje od vas traže poštivanje reda, a ne prepuštanje nekonvencionalnostima. Također se trebate više fokusirati na sebe i izgraditi svoj stil, a manje se povoditi za utjecajima grupe.

 

 

 

14.) 2.8. – 11.8.

Originalnost i inventivnost bili su ideje vodilje vašeg prošlog života. Moguće je da ste bili istraživač ili izumitelj koji je iznjedrio neko dobro za ljude općenito. Ne poznajete i ne priznajete granice i strano vam je svako statusno ili hijerarhijsko grupiranje. Društvene norme vas zbunjuju, a baš je to nešto što ćete trebati priznati i usvojiti u ovom životu. Iako imate blagi otpor prema tome, život će vas dovoditi u prilike da istaknete sebe i svoje zasluge i to po kriterijima prije spomenutih društvenih principa i pravila igre. Izdizanje sebe iznad zasluga mase postat će vam zahtjevna lekcija koju ćete usvajati polako, ali sigurno.

nastavak na sledeceoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7