Karma nije uvijek kučka: Otkrijte po datumu rođenja vaš karmički put.-Vrlo precizne prognoze!

Karma nije uvijek kučka: Otkrijte po datumu rođenja vaš karmički put.-Vrlo precizne prognoze!

30. studenoga 2017. 0 By Admin

20.) 3.10. – 12.10.

Vjerojatno ste prošli život proveli u samoći svoje vlastite ličnosti kroz koju ste percipirali svijet kao onaj koji služi vama bez potrebe da nešto više dijelite s drugima. Sada vam život servira situacije u kojim ćete trebati naučiti kako pomiriti dva različita mišljenja, stila ili stava, te kako ostvariti kompromise. Ključna riječ za vas je ravnoteža između vlastitog ja i odnosa s drugom stranom s tim da trebate što više raditi na uvažavanju drugih. Sebe ste spoznali i otkrili i previše, a sada je vrijeme da se uklopite u suživot s drugima. Ovo je karma međuljudskih odnosa koji se nerijetko ostvaruju baš kroz neku važnu vezu.

21) 13.10. – 22.10.

Svoje sposobnosti razvili ste do neslućenih granica i svoju ličnost razvili i zaokružili na najcjelovitiji mogući način. Bili ste individualac koji živi po svome. Sve je to bilo potrebno da bi se završio dobar dio vašeg vlastitog razvoja. No sad, u ovom životu, dolazi vrijeme kad svoju prebogatu ličnost trebate uklopiti u zajednički život s drugima. Tu ponekad imate poteškoće jer vam je ideja braka pomalo strana i rado biste zadržali staru naviku samačkog života. No takav stil ne bi vam donio sreću i vaša duša zapravo žudi za svojom drugom polovicom koju ćete predano i uporno tražiti. A kad je nađete trebat će vam još truda da ostvarite ideal kojem težite –  zajednički život udvoje u kom se ravnopravno poštuju obje strane.

 

 

22.) 23.10. – 1.11.

Pasivan stav i stalno gomilanje stvari, dobara i nekretnina dovelo vas je u poziciju da stagnirate. Previše ste brinuli o onom što imate i previše ste se tome posvećivali, a niste uviđali da postoji potreba za korjenitom transformacijom i da stvari nikad nisu krute i vječne. Sve se mijenja, a to da trebate naučiti prihvatiti promjene nešto je što ćete učiti kroz ovaj sadašnji život. Zato će vas isti nerijetko dovoditi u situacije kad ćete morati mijenjati stvari ili ih čak i rušiti, a sve da biste opet počeli ispočetka. Moguće je da se zateknete u izazovnom, nemirnom ili čak i ratničkom okruženju gdje zaista treba brzo i pametno djelovati i prihvaćati to da prvo gubite, kako biste iznova gradili ispočetka.

 

23.) 2.11. – 12.11.

Bili ste vrlo ugledan građanin, dobro uhranjen i konvencionalan do te mjere da je izbjegavao svaki svjež vjetar koji bi mu dolazio u život. Stabilnost koja vam je bila najdraža niste željeli zamijeniti ni sa čim novim i zato ste pomalo otupili. Sada vam život donosi izazove novih stvari i promjena kroz koje ćete morati prolazili iako biste ih najradiji izbjegli. Nema više mogućnosti pasivnog prepuštanja i čuvanja pozicije status quo, nego treba hrabro kročiti naprijed, ogoliti stvari i aktivno sudjelovati u stvaranju nečeg novog ili barem bitno drukčijeg od onog što isprva imate ili jeste. Ovo je život koji donese mnoge transformacije pa nije isključeno da vas neki prijatelji iz mladosti neće kasnije moći prepoznati.

 

 

 

24.) 13.11. – 22.11.

Izgradili ste i priskrbili sebi sve što čovjek može poželjeti i sad se pitate zašto i čemu sve to. Vjerojatno ste bili bogati ili barem dobrostojeći, ali vas je vaše bogatstvo s vremenom pomalo i davilo jer niste nalazili ispunjenje u njemu. Sada, u ovom životu, vi ste u potrazi za novim vrijednostima, tražite nešto uzvišeno, duhovno, a potreba da se mijenjate ili da mijenjate okoštale obrasce, velika je. Ponekad su vaši postupci gotovo razarajući, ali sa svrhom da razbijete stare strukture, kako bi počeli graditi nove. Razumijete oluje i nevere i prihvaćate ih kao dobrodošao vjetar u leđa koji će vas pokrenuti na dublje i aktivnije sudjelovanje u tkanju života.

 

25.) 23.11. – 2.12.

Prošli život proveli ste u mnogobrojnim kontaktima i razvili umijeće komunikacije na površnoj razini. Vama zaista nikad nije problem započeti razgovor, ali se on nerijetko svodi na banalne teme. Znate uvući ljude u svaku vrstu teme. Sada dolazi vrijeme kad trebate ovu svoju hvalevrijednu sposobnost staviti pod kontrolu i usmjeriti na uzvišenije razine. Više vam se neće dopuštati da pričate svugdje i svašta, nego ćete riječi i situacije trebati birati, a prije svega pomnije razmisliti prije nego li išta kažete ili učinite. Lekcija šutnje za vas je jedna od najdragocjenijih u životu. Bavljenje filozofijom i dubljim razmatranjima također.

 

 

 

26.) 3.12. – 12.12.

Vjerojatno ste život proveli u malograđanskoj sredini posvećeni virenju preko susjedova plota sa svim onim malim nesavršenostima koje donosi mala sredina. Iskušenja tračeraja, ogovaranja i licemjerja nešto su čega se trebate čuvati i kao meta, ali i kao aktivni pokretač istog. Te vaše stare navike trebate sada nadvladati širim pogledom na svijet, prevazilaženjem granica, kao i odupiranjem predrasudama. Vaš mali svijet koji ste donijeli iz prošlog života sada se treba proširiti, a jedan od najboljih načina za širenje horizonata jest obrazovanje (što više, to bolje po vas), kao i putovanja. U svemu tome potrebno je da budete strpljivi i tolerantni prema svakome na koga naiđete. Snobizam je ponor koji vas vuče unatrag.

nastavak na sledeceoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7