Karma nije uvijek kučka: Otkrijte po datumu rođenja vaš karmički put.-Vrlo precizne prognoze!

Karma nije uvijek kučka: Otkrijte po datumu rođenja vaš karmički put.-Vrlo precizne prognoze!

30. studenoga 2017. 0 By Admin

27.) 13.12. – 21.12.

Ispričali ste najljepše priče i povezali mnoge osobe zahvaljujući svom otvorenom duhu i sposobnosti da komunicirate. Vjerojatno ste bili glasnik koji je mnogim ljudima donosio razne vijesti. Zbog toga i sada savršeno shvaćate bit komunikacije i s lakoćom uspostavljate kontakte. No put vas vodi na više razine i pred vama je široko prostranstvo novih ideja i prostora koje tek trebate otkriti i osvojiti. Svako istraživanje i putovanje za vas je melem koji doprinosi razvoju vaše ličnosti. Prelaženje svih granica za vas je imperativ koji biste možda katkada i izbjegli, ali ste svjesni da tim putem trebate ići. Mnoge će posao odvesti u drugi kraj. Osjećaj slobode ispočetka vas plaši, ali s vremenom više bez nje ne možete.

 

 

28.) 22.12. – 30.12.

Umjetnički stil života i povremena lutanja koja su vam bila potrebna kao izvor za vaša nadahnuća stvorili su od vas osobu koja se nerijetko prepušta trenutku i reagira spontano bez nekih priprema ili organizacije. Vi ste zaista živjeli opušteno i pomalo boemski. Zato ste i sada vrlo zanimljiva osoba jer ste bili u prilici istraživati i doživjeti i ono što mnogi nikada nisu mogli. Ali sada je došlo vrijeme kad sva ta svoja bogata iskustva i opijenost životom trebate svrsishodno i organizirano uklopiti u svoj život. Organizacija, odgovornost i kontrola stvari i situacija oko sebe potrebne su vrline koje svakako trebate razvijati u ovom životu.

 

29.) 31.12. – 9.1.

Mirno obiteljsko okruženje i patriotizam bili su izvor vaših motiva i svrha vašeg prošlog života. Možda ste bili čak i obična kućanica ali vjerojatno vrlo sretna i predana svemu što je bilo povezano s obiteljskim ozračjem. Zbog toga i sada imate potrebu prije svega priskrbiti svojim najmilijim sve što im treba, pa ste spremni raditi po cijele dane. No ovaj put trebate više raditi za sebe i razvijati viši stil organizacije i utjecaja na ljude s kojim radite. Od vas se očekuje da bez grižnje savjesti razvijate karijeru u kojoj će se zahtijevati osobine kao što su ozbiljnost, profesionalnost i odgovornost.

 

 

30.) 10.1. – 19.1.

Shvatili ste bit intimnosti i smisao obiteljskog zadovoljstva do u samu srž. Vjerojatno ste u prošlom životu ostvarili vrlo ispunjavajući obiteljski život u kom je bilo i više generacija. Sad je vrijeme da krenete malo dalje i ostvarite neke ciljeve koji sežu dalje od obiteljskog dvorišta. Svakako se trebate profesionalno obrazovati i usavršavati koliko god je moguće. Svaku priliku za razvoj karijere trebate iskoristiti maksimalno i popeti se na stepenicu više. Imate sve kvalitete da se razvijete u odličnog vođu, upravitelja ili da dođete na takvu poziciju s koje ćete kontrolirati stvari i ljude oko sebe.

 

 

31.) 20.1. – 29.1.

U prošlom životu vjerojatno ste bili osoba koja je vodila glavnu riječ i dosta kruto se držala svojih principa. Možda ste čak bili i vladar, ali pomalo dosadan i konvencionalan. U duši ste žudili za nečim novim i kreativnim i zapravo ste željeli razbiti okoštali obrasce, ali niste smogli snage da odstupite od obrazaca koji su vam unaprijed bili zadani. Zbog svega toga sada, u ovom životu, trebate maksimalno razvijati kreativnost i ljudskost, te brigu za svakog čovjeka, pa i onog naizgled beznačajnog. Humanizam i nadvladavanje ega za vas su najvažnije lekcije kojim se predano trebate posvetiti.

 

nastavak na sledeceoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7