MAJSTOR FLERTA: Ovog Zodijaka NEMOJ da krivis za PRELJUBU – zvezde su krive sto je takav!

MAJSTOR FLERTA: Ovog Zodijaka NEMOJ da krivis za PRELJUBU – zvezde su krive sto je takav!

30. studenoga 2017. 0 By Admin

BLIZANCI

 

Pripadnici ovog vazdušnog znaka imaju krajnje zabavno i lepršavo poimanje braka kao institucije, baš kao što je i njihova priroda. Njima je sve stvar dogovora, ne robuju društvenim dogmama i neophodno im je da izbegnu rutinu. Pravi su partneri svojoj srodnoj duši u svakom smislu te reči. Uvek su željni izazova i uzbuđenja, a gladni ljubavi i pažnje. Ukoliko ne dobiju ono što smatraju da im pripada, to će ih strašno pogoditi i u stanju su da se krvnički posvađaju da bi drugoj strani pokazali kako greši.

 

 

 

 

Čim osete da su zapostavljeni, Blizanci se pretvaraju u majstore flerta. Ponekad im ta igra donese velika uzbuđenja, ponekad kratkotrajno dobiju samopotvrdu da ih neko vidi u pravom svetlu i da dovoljno vrede. Oni nisu osobe koje bi ozbiljno razmišljale o razvodu, pre su za ideju slobodnog braka gde svako vodi svoj život, iako bi u toj situaciji više voleli da su njima ruke odvezane da bi mogle da rade šta god požele nego njihov saputnik.

 

 

RAK

Pripadnici ovog vodenog znaka kao da su stvoreni za brak i porodicu. Veliki emotivci koji su izuzetno privrženi svojoj primarnoj porodici, ma koliko da su uspešni u životu, ako nisu ostvareni na polju braka njima ništa to ne znači. Zato su u stalnoj potrazi za idelanim partnerom koji će njihovu životnu priču zaokružiti. Rak će procvetati u braku i sa formiranjem porodice, ali ako dođe do nesuglasica biće izuzetno pogođeni zbog njihove krhke emotivne prirode. Sve i da im se raspada brak i da je potpuno nezadovoljan, on će pred svetom stvoriti sliku harmoničnog porodičnog života.

 

Svoje nerve će opteretiti tom glumom, ali neće dozvoliti da iko sazna šta se dešava među zidovima njihovog doma. Sve i da partner insistira da se razdvoje, Rak to neće dozvoliti- prvo će na fin i suptilan način pokušati da razuveri partnera da su upali u prolaznu lošu fazu, a ako se stvari zahuktaju po cenu života neće dozvoliti da do razvoda dođe. Razlog leži u tome što on smatra da jedna porodica ne može to da bude ako je okrnjena i da deca zaslužuju da budu istovremeno okružena ljubavlju oba roditelja. Naravno, i zato što bi mu najveći životni poraz bio da ono u šta je uložio celog sebe prestane da postoji.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6