DA POLUDI ZA TOBOM: Ovnu se TAJANSTVENO smeškaj, Ribe lagano ZAVODI, a Škorpija Želi SVE ili NIŠTA!

DA POLUDI ZA TOBOM: Ovnu se TAJANSTVENO smeškaj, Ribe lagano ZAVODI, a Škorpija Želi SVE ili NIŠTA!

1. prosinca 2017. Off By Admin

VAGA
ON – Lako je njemu bilo dok vam se udvarao, ljubio ruku, flertovao, nosio cveće i bombonjere i poklanjao vam omiljene parfeme. I sve to uz zvuke mediteranskog evergrina u romantičnom ambijentu nekog restorana. Samo kad bi tako moglo da traje ceo život sa vama, on bi bio najsrećniji čovek na svetu, jer kada već dođe do seksa, muškarac Vaga polako gubi interesovanje (tako je zamorno i predvidivo u odnosu na trenutke uvek novog sjaja u vašim očima kada vas obraduje poklonom). Zato će se on truditi da bar na putovanjima ili izletima, makar na trenutak, oživi osećaj kao kada vam se prvi put udvarao.

ONA – Ne podnosi da je zapostavite ni na jedan trenutak, kad vam je već poklonila svoje srce na dlanu. Veza sa njom je vrlo jednostavna za održavanje, ma kako razmažena Vaga zahtevno delovala: delite joj komplimente kad god dođe od frizera ili manikira, svakodnevno izgovarajte dve magične reči “volim te” (može i putem SMS-a, pogotovo ako ste negde na putu) i žena Vaga će vam jesti iz ruke. Ali, ako oseti da “gledate kroz nju” dok vam misli lutaju, vrlo brzo će potražiti utehu – kod drugog muškarca.

 

 

ŠKORPIJA
ON – Sve i da pokušate da mu uđete u trag, kada vas je jednom osvojio, nećete uspeti. Gubićete vreme, nerve i samopuzdanje razmišljajući gde li se skriva taj večiti zavodnik, dok će vam se muškarac Škorpion tajanstveno prikrasti s leđa i oboriti vas s nogu jednim dodirom. I pogledom. Nikada neće dozvoliti ni da previše odmaknete u vašoj “istrazi” o njegovom kretanju, jer ćete već biti u njegovom sigurnom zagrljaju kojem najčešće nećete uspeti da odolite.

ONA – Sve ili ništa, njena je deviza za sve u životu, a posebno u ljubavi. Ako vas je izabrala da budete njen čovek, onda to morate ozbiljno shvatiti jer nema vam druge. Žena Škorpija postavljaće vam najviše moguće standarde, pa ćete između trke za zaradom i njenog kreveta, pogubiti konce i naći se u Škorpijinoj mreži. A ona je upravo to i čekala: zauvek sa njom ili nikada više. Ali ako vas žena Škorpija želi, spremna je i na ucene, samo da ostanete sa njom.

 

 

 

 

STRELAC
ON – Kakva razlika izmedju onog ležernog zavodnika koji vas je šarmirao svojim osmehom već pri prvom susretu i ovog licemera koji pomno prati šta komšiluk priča o vama (dok on i dalje dokazuje svoje osvajačke sposobnosti na sve mlađim partnerkama). Ali, ako ste se već odlučili za muškarca Strelca, onda budite spremni da verujete samo njegovim očima i ušima, a nikako svojim. On će se, istina, potruditi da vam baš ništa ne nedostaje, osim njega i to vrlo često a komšije će moći samo da vam zavide.

ONA – Kao što je bila direktna dok vas je zavodila i osvajala, žena Strelac je vrlo otvorena u svojim prohtevima, željama i potrebama u svakom danu zajedničkog života sa vama. Pošto vas je odabrala kao retku vrstu muškarca kojem će se bezrezervno posvetiti (bez obzira da li se radi o vašem omiljenom specijalitetu ili želji da posetite Diznilend), žena Strelac neće dozvoliti da bude nezadovoljna. Ako oseti da postoji problem, popričaće iskreno sa vama sa podjednakim žarom, bilo da je reč o vašem seksualnom životu, obavezama prema deci ili brizi o vašem zdravlju.

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4