Što će ti velika plata, ako ćeš na kraju dana ući u prazan stan? Ako te niko jedva ne čeka.

Što će ti velika plata, ako ćeš na kraju dana ući u prazan stan? Ako te niko jedva ne čeka.

1. prosinca 2017. 0 By Admin

“Što ako su vas slagali da se od ljubavi ne živi? Meni je mater jednom rekla da se od ljubavi živi, a od para preživljava. Ja njoj vjerujem. Zato što nigdje toliko ljubavi nisam vidjela kao u stanovima od 30 kvadrata i bolesničkim posteljama.

 

 

 

Što ako su vas slagali da prestane vremenom, da ćeš joj se “smijati jednog dana i zaboraviti je? Nijedna naša mlada ruka ne drži čvrsto onu drugu kao što se drže dvije staračke.

 

 

Što ako su vas slagali da bi trebali naći sebi ravnog? Meni nisu uspjeli slagati tako nešto, jer nikad nisam vidjela toliko prkosa i borbe, kao u ljubavima koje su susjedi e i strine osuđivali s prozora.

 

 

Kao da su one mjerilo vaših života. Što ako su vas slagali da ljubav mora nositi vašu naciju i vjeru? U novinama i pričama su propali, a ja sam na svoje oči viđala one najveće ljubavi, najljepšu djecu, najviše odricanja i žrtve baš kod takvih. I da, oni su sretni. Daleko od svih koji su ih se zbog njihove ljubavi odrekli. I onih kojima je njihova miješana ljubav propala, baš kako bi propala i da nije bila miješana.

 

 

 

Što ako su vas slagali da morate do 25-te? Do 35-te? Do 40-te, jer je krajnje vrijeme? Mene nisu uspeli, jer niko mi nije tako stvarno i realno pričao o ljubavi kao ona koja je svoju pronašla s 50. I sada mu trči u zagrljaj kao djevojčica od 15 godina.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2