LJUBOMORNI do ludila: Osobe rodjene u ovom znaku vole SVIM SRCEM, njihovim venama tece STRAST!

LJUBOMORNI do ludila: Osobe rodjene u ovom znaku vole SVIM SRCEM, njihovim venama tece STRAST!

6. prosinca 2017. 0 By Admin

 

Škorpija

Ako ste osjetili simpatiju prema ovom muškarcu, a plaši vas strastvenost, mislim da bi bilo najbolje odmah pobjeći. On nije muškarac za vas! Posebno ako ste pritom nesigurna i emotivna osoba, budite sigurni da on nije ono što vam treba. Vi niste ni slutili njegovu strastvenost i mislite da se radi o mirnoj i povučenoj osobi.

 

 

 

To vam dođe kao optička varka, drage moje, i to je njegov način da vas privuče. On je samo naizgled miran, a u dubini njegove duše ključaju usijane strasti. Ako vam vaš Sunčev znak pruža zaštitu, onda krenite i probajte ostvariti ljubav i vezu s takvim posebnim tipom. A uostalom, možda ste i vi strastveni tip.

 

 

Njihove reakcije su strogo kontrolirane. Tu bismo mogli uključiti čak i ljubav. Ako misli da ima razloga izbjegavati neki kontakt, on će izgarati u sebi, a glumiti mirnoću. Budite sigurne da je sposoban maltretirati vas dugo prije nego što odluči zgrabiti vas za kosu i odvući u svoju jazbinu.

 

 

A kada to napravi, onda ste njegovi do kraja života ili do kraja njegove ljubavi prema vama. Strašno je zaokupljen seksom i posjeduje neutaživu žeđ za promjenama, a o ljubomori ne treba previše govoriti – bilo bi jako dobro ne činiti ništa što bi potaklo njegove demone na aktivnost.

 

 

Strijelac

Strijelci spadaju u red odvažnih ljudi koji se bore za stvari kojima se dive i uspijevaju svoj entuzijazam i divljenje prenijeti na druge ljude. Idealistički entuzijazam i radoznalost su poslovični i veoma zarazni. Govore veoma direktno, nemaju vremena okolišati s nekim temama ili akcijama. Ženama su u stanju puno toga kazati, previše neobuzdanih stvari koje ‘potpaljuju’ njihovu maštu, a onda bezobrazno zbrisati optužujući ih da su udavače ili kaubojke koje snažno vitlaju svojim lasom.

 

 

 

Kada ulazi u odnos s nekom ženom, prvo što vam nudi je ljubavnički status. Ako vam se dopada taj umišljeni i samouvjereni Don Juan, prihvatite tu igru i svojom taktikom i srčanošću iskusnog borca stvari privedite kraju, ali na vaše zadovoljstvo. Nikad ga nemojte ispitivati, plakati, gunđati i prijetiti.

 

 

To su stvari koje ne prolaze kod njega. Okružite ga slobodom i, naravno, inzistirajte na istim pravilima igre. Ponekad ga vješto napravite ljubomornim ukazujući i na svoje prilike, ali takve stvari strogo dozirajte. Pokažite mu da ste i vi slobodan duh, kao i on.

 

 

Ne prosipajte vodu na njegove vatrene ideje i pronađite svoj svijet dok on baca strijele na sve moguće i nemoguće ciljeve. Prtljaga vam treba biti uvijek spremna jer ćete mnogo putovati. Budite uvijek praktični i bit ćete iznenađeni kako ljubav raste. Znam, ponekad je ekstravagantan u trošenju i sklon kockanju, ali će istodobno biti velikodušan prema vašim potrošačkim izljevima.

 

 

Jarac

On se zaljubio u vas, dopustio vam je da izvrnete sva njegova nadanja i snove naopačke i otkrio bezbrižnog, blagog zanesenjaka koji čezne za slobodnim lepršanjem na vjetru. Imali ste sreće što ste upoznali ovakvog Jarca. Znači da ste se ubilježili u malu listu posebnih žena koje su to uspjele. Međutim, nakon određenog vremena zaljubljeni Jarac će zaključiti kako je dosta sitnih ludosti i kako je sada nužno potreban povratak odgovornostima i obvezama.

 

 

Tada pred očima imate drugačijeg Jarca – zatvorenog tipa koji je ugodan, ali s ciljem. Odjednom zavladaju ambiciozni prohtjevi i vi shvatite kako ne vladate suvereno njegovim mislima.

 

 

Ako vidite da ćete lagano izgubiti bitku s nekim hladnjakom ili radnim stolom, tek izabranim za prestižnu kancelariju, započnite s neprimjetnim dodjeljivanjem komplimenata. Možete se nasmijati na ovu taktiku prisjećajući se iskustava s ovim čovjekom kada je gotovo uvijek odmahivao rukom kad god ste mu uputili toplu riječ podrške ili pohvale.

 

 

Čak se i ljute nelagodno se meškoljeći u foteljama, ali budite sigurni da se oni samo pretvaraju da mogu živjeti bez lijepih riječi, a u suštini imaju očajničku potrebu da ih netko pohvali kazujući im kako su pametni, lijepi, zgodni i uspješni.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4