Otkrijte gdje je Mjesec u vašem horoskopu – Precizna analiza i važna poruka za vas!

Otkrijte gdje je Mjesec u vašem horoskopu – Precizna analiza i važna poruka za vas!

6. prosinca 2017. 0 By Admin

Mjesec u Raku

Još jedna izvanredna pozicija Mjeseca u Raku donosi prave sanjare i velike duše otvorene kozmičkom uplivu. Majčinski osjećaj vrlo je izražen i svaku osobu bi zaštitile da mogu.

 

 

Preemotivno doživljavaju svijet i svaka nepravda ih boli. Reakcije mogu biti pomalo spore pa se nerijetko događa da poslije nekog konflikta prekoravaju sebe zato što nisu rekli i učinili sve što je trebalo.

 

 

Krajnost je ovdje vrlo česta pojava pa od potpune apatije i nesvadljivosti oni prelaze crtu i postaju najgore svađalice koje prasnu u momentu. Tu i jest caka ovog planetarnog položaja – naći balans.

Intuicija je na zavidnom nivou, kao i preosjetljivost na vanjske utjecaje. Obitelj je jedna od ključnih motiva za rast i napredak, zvijezda vodilja.

 

 

S druge strane, javlja se velika racionalnost kada je novac u pitanju pa ovdje možemo sresti osobe koje se bave ekonomijom, menadžmentom, prodajom nekretnina… U svakom slučaju, u svom domu su glavni blagajnici koji rasipništvo smatraju smrtnim grijehom. Savjet: Prečeste promjene raspoloženja vas ometaju od vlastitih fokusa.

Meditirajte i što češće budite pored vode, tu ćete dobiti odgovore na svoja glavna životna pitanja.

Mjesec u Lavu

Dolazimo i do emocionalno dramatičnog Mjeseca – Mjesec u Lavu. Vrlo često sami sebi dovoljni, ovi gordi predstavnici se neće baviti ničim što ih ne zanima i u što duboko ne vjeruju. Kada stupe u akciju ne dozvoljavaju da ih itko ometa, miješa se i kritizira. Emotivno su vezani za sve što im pripada ili što se osobno odražava na njihov ego. Izuzetno procjenjuju ljude i njihove prave ili skrivene motive.

 

 

 

Temperament je vatren i vrlo brzo svakoga postave na svoje mjesto. Kada nekoga vole postaju previše slabi i subjektivni pa i ako to nitko ne očekuje, često se dogodi da zbog svoje brzopletosti pate.

 

 

 

Vrlo teško se postiže kompromis i uvijek žele izgurati do kraja, ma koliko ne bili u pravu. Imaju magnetnu seksualnu privlačnost i šarm, što obilato i koriste u raznim situacijama. Stil im je bitan i obično imaju jako dobar ukus na granici pretjerivanja. Izuzetno su pošteni i pravedni pa ih opaske na tu temu jako vrijeđaju.

 

 

Kao i kod znaka Lava, tako i Mjesec kada se nađe u ovakvoj poziciji govori uvijek o naglašenom egu i problemu sa autoritetima upravo iz tog razloga.

Savjet: Poslušajte ponekad i druge i kod ključnih odluka razmislite glavom, a ne srcem!

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6