Otkrijte gdje je Mjesec u vašem horoskopu – Precizna analiza i važna poruka za vas!

Otkrijte gdje je Mjesec u vašem horoskopu – Precizna analiza i važna poruka za vas!

6. prosinca 2017. 0 By Admin

Mjesec u Jarcu

Mjesec u Jarcu, ili još poznat kao Mjesec u egzilu, naglašava hladnoću i distanciranost kao ključne principe funkcioniranja. Imaju potrebu da ih priznaju kao moćnu i jaku osobu. Ovdje je poslovni aspekt vrlo naglašen. Na prvi pogled pravi gorostasi, ove osobe su vrlo nesigurne kada je riječ o njihovoj vrijednosti i stalno se samoispituju. Imaju visoke kriterije za sebe pa to i od drugih očekuju.

U ljubavi su vrlo hladni, ponekad i proračunati, mada definitivno ne znaju iskazati ono što osjećaju. Odlični su za rukovodeće poslove bilo koje vrste i pravičnost je njihova velika vrlina.

Do svog položaja dolaze polako, ali kada jednom to postignu stabilnost je zagarantirana.

Vrlo su odani prijatelji, mada je jako teško ući u njihov krug voljenih osoba. Na brak se obično odlučuju kasnije i to je jedan do kraja života. Radi forme istrpjeli bi svakakav sadržaj.

 

 

Otuda i savjet za njih: Odstupite malo od zvaničnih stvari, prepustite se uživanju. Nije sve crno ili bijelo i dajte sebi malo oduška! Život je vrijedan, zato se nasmijte susjedu u liftu i uljepšajte sebi dan!

Mjesec u Vodenjaku

Osobe sa Mjesecom u Vodenjaku iskustvo doživljavaju kao područje na kojem će se dokazivati. Idealisti su po prirodi i sloboda im je na prvom mjestu. Zato osjećaj bliskosti ovdje vrlo često ostaje nedostižnao. Konkretan cilj je zaista prijeko neophodan kako bi ostali fokusirani.

 

 

Imaju univerzalne kvalitete i idu ispred svog vremena. Često su neshvaćeni i okarakterizirani kao frikovi. Bujna mašta i talent su sinonim za ovaj planetarni položaj, međutim živčana napetost je jako prisutna.

Stalne vježbe relaksacije ovdje mogu mnogo pomoći i dovesti u sklad duh i um.

Vole sve što je nekonvencionalno i iznad svega cijene osobnu nezavisnost i slobodu.

Ovo ih može koštati iskrenih emotivnih odnosa pa je otud savjet za osobe s Mjesecom u Vodenjaku, da stišaju svoje probuđene buntovničke instinkte i preobrate se u male mace kako bi, makar na kratko, uhvatile svoju emotivnu sreću.

 

 

Mjesec u Ribama

Došli smo i do posljednjeg, ali ne i manje bitnog zodijačkog znaka – Mjeseca u Ribama. Ključna riječ – instinktivnost!

Ovaj položaj, možda više nego bilo koji drugi, govori o tome da smo satkani od osjećaja suptilnih i grubih, snažnih i tananih i osobe rođene u ovom znaku sve to znaju, njihovo šesto čulo je na izvanrednom nivou.

Preemotivni, shvaćaju probleme cijelog čovječanstva. Zato treba voditi računa o mentalnom sklopu i sastavu koji ovdje lako strada uslijed nepažnje.

 

 

 

Ovo su ljubavni ovisnici, namirisani najerotičnijm parfemom. Ne vole da se hladno suočavaju sa problemom i uvijek traže ono najbolje u čovjeku.

 

 

Naravno, glavni problem je, pretpostavljamo, objektivnost. Zbog svoje naivnosti često stradaju kako u emotivnim, tako i u svim drugim odnosima od povjerenja.

 

 

Savjet: Pratite svoju intuiciju, ona će vam mnogo toga reći. Osluškujte svoj organizam, nikada ne idite protiv sebe, ma kako vam djelovalo sa strane. Vaš unutrašnji glas nikada ne griješi!

 

 

Jovana Milošević/lovesensa

Stranice: 1 2 3 4 5 6