Znakovi kojima je vernost slaba tačka: Oprezno sa Devicama i Blizancima. Da li je i vaš partner među njima?

Znakovi kojima je vernost slaba tačka: Oprezno sa Devicama i Blizancima. Da li je i vaš partner među njima?

7. prosinca 2017. 0 By Admin

Saznajte da li je vaš partner među znakovima koji su u stanju da nađu zamenu čim im se okrenu leđa.

 

Ovan

Ovnovi vole da se takmiče s drugima, pa ako se ne osećaju previše poželjno od strane partnera, mogli bi namerno da se nađu na teritoriji na kojoj će pokušati da postignu da se ljudi bore za njih.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti, ali i odanosti pa kad nađu pravog partnera, to je za ceo život. Ali, postoji začkoljica. Ako osete da im partner ne pridaje dovoljno pažnje, koju misle da zaslužuju, neće se ustručavati da potraže tu istu pažnju kod nekog drugog.

Blizanci

Ovaj znak poznat je po tome što je prilično neodlučan te ima vrlo kratke raspone pažnje, što ga čini prilično sklonim “šaranju”, odnosno čini ga zahtevnim partnerom, željnim pažnje koju teško da samo jedan partner može da pruži.

Rak

Za vrlo emotivne Rakove, koji žude za stabilnošću, najmanje je verovatno da će prevariti. Ali, s druge strane, Rakovi se i boje da povrede partnera pa je karakteristično da ostaju u lošim odnosima i da varaju, pre nego da okončaju stvari i krenu dalje. A da li je lakše prevariti ili prekinuti, ostavljamo vama da prosudite…

Lav

Lavovi uvek moraju da se osećaju kao glavne filmske zvezde, a ako im to njihov partner ne omogućuje, vrlo je verovatno da će oni varati, bez velike griže savesti.

Devica

Device su poznate po tome što imaju vrlo visoke standarde, a kad njihov sadašnji partner počne da podbacuje u njihovom zadovoljavanju, Device dolaze u iskušenje da vide nudi li se nešto bolje. Ponekad ne urade ništa, ali…

Vaga

Vage vole da flertuju, ali s druge strane, cene ljubav i romantiku, pa je za njih verovatnije da neće varati. Ali, ako i prevare, prevariće emocionalno, jer im je dosadno te im treba neko da im podigne ego.

Škorpija

Škorpije su vrlo zavodljive i nemaju problem s osvajanjem. Ali, kada pronađu partnera, uz kojeg se osećaju emocionalno i seksualno ispunjeni, to je za ceo život…

Strelac

Strelci su poznati po tome što vole da brbljaju okolo pa je za njih vrlo teško imati tajnu aferu, jer bi i to vrlo verovatno izbrbljali. Ali, dokle god je seks dobar, oni će mirovati.

Jarac

Jarčevi su verni i pouzdani, ali ne kada je u pitanju pronalaženje ljubavi. Više im je stalo do društvenog uspona. Drugim rečima, ako imaju partnera, a pruži im se prilika za napredak u karijeri ili na društvenoj lestvici na znate već koji način, teško da će se suzdržati.

Vodolija

Kada pronađu pravog partnera, Vodolije su uglavnom verne. A ako i prevare, teško da će se tu raditi o prevari povezanoj s emocijama, već o zabavi, koju donose npr. flert poruke. Ali, ako zaista volite partnera, prekinućete sve igrice sa strane, pre nego one izmaknu kontroli.

Ribe

Ribe su pune emocija pa zapravo neće varati, osim ako ne pokušavaju da pobegnu iz odnosa, koji više nije tako dobar, kako su mislili na početku. Ali, nakon prevare, ovaj će se znak osećati jako loše, iako to nije neka uteha za prevarenog partnera.

Izvor: index.hr