NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. DECEMBRA 2017: Ribe su za neobaveznu vezu, Vaga vuče smele poslovne poteze, Ovan između ljubavi i prijateljstva

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. DECEMBRA 2017: Ribe su za neobaveznu vezu, Vaga vuče smele poslovne poteze, Ovan između ljubavi i prijateljstva

8. prosinca 2017. 0 By Admin

Nedeljni horoskop od 11. do 17. decembra 2017: Strelčeve, Bikove i Vage pratiće sreća i uspeh u ovom periodu, a šta očekuje vaš znak saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Zanimljivi likovi svako će se malo motati oko vas. Bićete zaigrani, veseli, spremni da sve delite s njima, ali bez previše obaveza. Neki će svoju vezu postaviti u rang dobrog prijateljstva i odustati od većih intimnosti.

 

 

KARIJERA: Volite saradnju više nego borbu, ali ovih dana verovatno ćete morati da se izborite za neka svoja prava. Ne zaboravite da uz njih uvek idu i obaveze i odgovornosti. Nemojte bežati ni od čega. Uspećete da stvari postavite na njihovo mesto.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Budite uvek ono što jeste. Iskreni.

 

 

 

BIK

LJUBAV: U svom ljubavnom životu ovih ćete dana biti otvoreni i opušteni. Spremnost da verujete drugima vratiće vam se na najbolji mogući način. Ne samo da ćete vi imati poverenje u partnera, nego će biti i obratno, a to je zaista mnogo.

KARIJERA: Novi i mladi saradnici u poslu koji radite pojaviće se iz drugog radnog okruženja ili čak druge sredine. Vi ćete im pokazati kako se najbolje mogu prilagoditi poslu. Bićete puni dobrih saveta i još boljih namera. Neki odgovori još će se čekati.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u životu.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5