Položaj Merkura i Meseca danas će ovom Zodijaku doneti, EMOCIJE, LJUBAV I BLAGOSTANJE!

Položaj Merkura i Meseca danas će ovom Zodijaku doneti, EMOCIJE, LJUBAV I BLAGOSTANJE!

8. prosinca 2017. 0 By Admin

Dnevni horoskop ovom znaku predviđa pojačanu ljubavnu energiju, ali zato pad energije na poslu može da donese brige!

 

Dnevni horoskop predviđa povoljan položaj Merkura i Meseca, što ukazuje na period za dobru komunikaciju, razmenu ideja i odnosa, a evo koji znak će uspeti da privuče osećanja ljubavi, piše Lovesensa.

 

Dragi Bikovizvezde za vas planiraju pozitivne promene na horizontu sentimetalnosti i romantike. Ako ste nedavno upoznali osobu koja je ukrala vaš tajanstveni i stidljivi pogled, moguće je da vam baš ta osoba ovog petka da do znanja kolike ste varniceprobudili u njegovom srcu. Ako vam nijedna osoba trenutno ne pada na pamet, onda će vam iznenadan susret na kraju radne nedelje doneti romantičan sudar energija.

Bikovi koji imaju partnera već odavno osećaju da je njihova veza zaglavljena u sivoj rutini, ali danas je pravi trenutak da začinite odnos sa partnerom. Ključ ljubavi strasti krije se u iskrenoj komunikaciji! Situacija na psolovnom planu se ne menja, ali teško uspevate da se posvetite poslu zbog okupiranosti privatnim problemima. Moguće je da vam energija često opada, ali to ne treba da vas brine.

 

PROCITAJ JOŠ:

KAKO DA NAPRAVITE UKRASE ZA NOVU GODINU OD ŠIŠARKI: prirodna i unikatna novogodišnja dekoracija za svaki dom (URADI SAM + FOTO)

 

Klasični novogodišnji ukrasi uglavnom se prave od veštačkih materijala i napadnih boja, ali sada imate izbor da sa malo truda i kreativnosti napravite ukrase koji će doneti novogodišnju čaroliju i duh prirode u dom, piše Lepa & srećna.

Ako ste mislili da vam treba previše materijala, varate se, jer vam je za ovu dekoraciju potrebno samo nekoliko šišarki!

Bez obzira na to da li ćete da ih iskoristite u divnim novogodišnjim aranžmanima, venčićima za vrata, kao ukras za jelku ili od njih napraviti novogodišnje oblike, šišarke su najjeftiniji i najmaštovitiji način da ukrasite dom!

Predlažemo vam 10 ideja kako da napravite divne novogodišnje ukrase od šišarki!

1. Novogodišnji aranžman

Kutak u kući ua kojem se nalazi i novogodišnji aranžman oduševiće porodicu i goste, a savršen je i za dekoraciju trpeze tokom praznika. Za ovaj aranžman potrebna vam je mirišljava sveća, nekoliko zimzelenih grana i šišarke. Sveću stavite u sredinu i okružite je granama, a praznine popunite šišarkama. U aranžman možete dodati i cveće, ukrase za jelku, šljokice ili ukrasne trake.

2. Čarobni patuljci

Ovo je savršen ukras za jelku ili aranžman, a lako se pravi. Na vrh veće šišarke (možete da je ofarbate) zalepite ping pong lopticu i na njoj nacrtajte usta, oči i nos, a zatim od materijala po želji napravite patuljku šal i kapicu. Na vrhu kapice probušite rupu kroz koju ćete provući traku ili konac, neophodnu za kačenje na jelku.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3