Pred nama je dinamičan astro vikend 08.-11. 12.: Sjajne prilike i puno događanja!

Pred nama je dinamičan astro vikend 08.-11. 12.: Sjajne prilike i puno događanja!

8. prosinca 2017. 0 By Admin

Danas, 08.12 je sjajan lunarni dan, ne samo zato što je Mjesec u Lavu, nego zato što pravi sve same trigone sa Suncem u Strijelcu, što potiče da budemo aktivni, ali i da uživamo više.

Mjesec u Lavu voli životne radosti, zabavu, ljubav, proslave, a zna se i dokazivati, jer je ovdje pod utjecajem Sunca u Strijelcu. Danas je dobro da budete aktivni, da krenete s nekim novim aktivnostima. Odlično je vrijeme za to do 18 h, kada Mjesec bude u trigonu s Uranom. Brze promjene, čak i neočekivana događanja ili iznenađenja su moguća. Važno je danas pokazati smjelost.

 

 

Mars se sprema ući u Škorpiona praveći pri tome sekstil sa Saturnom. Tako da će donijeti izdržljivost i snagu da se nešto uradi uspješno. Djelujte, budite aktivni danas, jer ima velike šanse da to bude dobro odrađeno!

 

 

Sutra, 9.12., Mars ulazi u Škorpiona, znak gdje će njegova snaga doći do punog izražaja, donijet će više energije, volje i emocija, a kod nekih i strasti.To će dovesti kod mnogih do promjena.

 

 

 

U noćnim satima, Mjesec će biti u trigonu s Merkurom, trigonu sa Saturnom i sekstilu s Marsom. Sjajni aspekti, koji donose dobre odnose sa drugima, susrete, druženja, sastanke, ali i upornost, mogućnost da nešto uradite što će imati trajniji utjecaj. Noć će biti dinamična, aktivna, puna događanja. Mjesec je u sekstil s Marsom u Vagi, dok se Merkur sve više odvaja od Saturna, te će mnogima to donijeti olakšanje i otklanjanje nekih prepreka u komunikaciji, dogovaranju, čekanju na vijesti, ili na novac.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3