GODIŠNJI HOROSKOP ZA NOVAC I POSAO: SAZNAJTE kakva finansijska situacija očekuje svaki ZNAK  HOROSKOPA u 2018. godini

GODIŠNJI HOROSKOP ZA NOVAC I POSAO: SAZNAJTE kakva finansijska situacija očekuje svaki ZNAK HOROSKOPA u 2018. godini

9. prosinca 2017. 0 By Admin

LAV

KARIJERA

U godini koja je pred nama očekuje vas nekoliko padova, ali i uspona. Iako se nećete moći nositi sa baš svime što vam ona donese, ispunićete one kratkoročne planove. Isplanirajte buduću karijeru i počnite da radite na tome da do nje dođete, ali na način da se ne obazirete na one manje, dnevne prepreke.

Važni zadaci i obaveze

Da biste projekte završili na vreme, moraćete da budete precizniji, više puta da redefinišete stvari i poradite na poslovnoj etici. Kako biste zadržali dobre i konstruktivne odnose sa kolegama i nadređenima, budite iskreni u svakom trenutku i pokažite interes za ono što njih muči ili smeta. U prvoj polovini godine bićete prilično zaposleni dok vam druga polovina donosi osećaj poslovne stabilnosti i optimizma.

 

 

 

FINANSIJE

Finansijska situacija ove godine će se znatno poboljšati. Iako ćete imati poneko smanjenje prihode, bićete u većini slučajeva sposobni da ispunite svoje želje. Ova je godina idealna za one od vas koji želite uštedeti nešto novaca ili unovčiti neku od ranijih investicija. Uvek ćete imati dovoljno gotovine pri ruci. Nemojte prenagliti u donošenju odluka, umesto toga ostanite smireni i delujte samo kad ste potpuno sigurni i u sebe i u okolnosti. Pripremite se na povremene nepredviđene troškove kojih će biti kroz čitavu godinu. Donosite mudre odluke i klonite se iskušenja da potrošite novac na nešto čime ćete sebi ugoditi jer vam takve stvari mogu lako istopiti ušteđevinu. Tu i tamo revidirajte budžet i nemojte pasti na emotivne turbulencije koje će uzrokovati vaši bližnji kada je u pitanju njihova finansijska situacija. Uštedite novac za godine koje su pred vama, ove godine možete osigurati finansijsku budućnost.

 

 

 

DEVICA

KARIJERA

Ove godine bićete više fokusirani na odnose sa ljudima i na ljubaznost na radnom mestu. Kroz godinu će većina vašeg uspeha, ali i kvalitet rada zaista i zavisiti od toga koliko se dobro slažete sa kolegama i nadređenima tako da ćete biti na pravom putu. Imate u sebi moć da budete autoritet, a ove je godine treba iskoristiti kako biste prikupili više znanja. Timski rad pomaže pri ostvarenju poslovnih ciljeva. Neki od muških pripadnika znaka ove godine mogu očekivati premeštaj unutar preduzeća. Svi ostali takođe mogu očekivati napredovanja i povišice. Oni od vas koji su duže na nižim položajima u preduzeću uspeće se na viši rang. Pripazite, nemojte odmah skloniti lestve po kojima ste se peli.

 

FINANSIJE

Očekujte veće i značajnije promene po pitanju finansijske situacije. Kroz godinu će prijatelji i rodbina za vas predstavljati dobar izvor inspiracije kada je u pitanju pronalazak novih načina na koje možete više zaraditi. Svi poslovi vezani uz nekretnine u ovoj godini će vam se isplatiti i ići od ruke. Ipak, očekujte i neke neobjašnjive troškove vezane uz decu i starije članove porodice, zato na početku godine ostavite nešto novca sa strane. Nemojte dozvoliti da vam emocije vladaju finansijama. Budite strogi prema sebi kada su u pitanju uživanje i trošenje na zabavu. Morate tako jer ova godina ne nosi preteranu sreću u finansijskom smislu. Oni od vas koji imaju privatno preduzeće shvatiće da je odlično vreme za akumulaciju novca. Teže finansijske situacije nisu očekivane ove godine, a stanje novčanika će biti zadovoljavajuće.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6