Retrogradni Merkur kroji našu sudbinu: Strelac u tajnoj vezi, Vaga ima strastveni susret sa Vodolijom, Rakovi jedan Bik misli na vas

Retrogradni Merkur kroji našu sudbinu: Strelac u tajnoj vezi, Vaga ima strastveni susret sa Vodolijom, Rakovi jedan Bik misli na vas

11. prosinca 2017. 0 By Admin 1

OVAN (21. 3 – 20.4)

Posao: Vaš vladalac Mars i Jupiter, planete akcije i prosperiteta, u osmom astrološkom polju, u trigonu sa Neptunom u polju posla, donose vam uvećanje zarade, preko saradnje sa strancima. Poslušajte savet mlađeg saradnika.

 

 

Ljubav: Mnoštvo planeta u devetom polju, pod uticajem Urana iz vašeg znaka, najavljuje uzbuđenja na ljubavnom planu. Ako ste zauzeti, partner može da vas iznenadi nekim kraćim putovanjem u inostranstvo.

 

 

Zdravlje: Čuvajte se infekcija.

 

 

 

BIK (21. 4 – 21.5)

Posao: Astrološka kuća svakodnevnih aktivnosti opterećena je planetama i pod negativnim uticajem Neptuna, simbola prevara, zbog čega biste morali da pripazite šta potpisujete i izjavljujete. Oslonite se na jednog Raka.

 

 

Ljubav: Tokom ovog perioda nećete tolerisati bilo šta što vam ne odgovara, naročito ne vezu sa nekim zemljanim znakom koja vas već neko vreme prilično iscrpljuje. Jarac vam šalje SMS.

 

 

Zdravlje: Smanjite obroke.

 

 

 

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

Posao: Retrogradni hod vašeg vladaoca Merkura, planete biznisa, preko znaka Strelca, opominje da povedete više računa prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora. Vodolija može da vas poveže sa partnerima iz neke prekookeanske zemlje.

 

 

Ljubav: Mnoštvo planeta u astrološkom polju partnerskih odnosa među kojima je i Venera, simbol ljubavi, donosi vam nove susrete i poznanstva. Moguć ulazak u tajnu romansu sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata.

 

 

Zdravlje: Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4